"Bel Tempo" un Vēstnieks izdod sev neierasti dejojamu dziesmuIzklaide
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 21:04
  • NRA
  • 4

"Bel Tempo" un Vēstnieks izdod sev neierasti dejojamu dziesmu

“Bel Tempo” atgriežas ar jaunu skaņdarbu

Mājīgā radošajā telpā, kas ir pazīstama ar saviem eksperimentālajiem un inovatīvajiem mūzikas projektiem, pašmāju indie un elektroniskās mūzikas grupa “Bel Tempo” iznāk ar jauno dziesmu “HZ3000”. Šis skaņdarbs ir aizraujošs solis grupas radošajā attīstībā, piedāvājot neierasti dejojamu ritmu, kas droši vien nepaliks nepamanīts starp mūzikas mīļotājiem.

Sadarbība ar Vēstnieku

“HZ3000” īpaši izceļas ar savām interesantajām muzikālajām kombinācijām, jo tajā piedalās arī Rūdolfs Macats, kas pazīstams ar skatuves vārdu Vēstnieks. Šī sadarbība ir piesaistījusi lielu uzmanību, jo Vēstnieka radošums un izšķirīgā pieeja mūzikā lieliski papildina “Bel Tempo” oriģinālo stilu. Mūziķi apvienojuši spēkus, lai radītu skaņdarbu, kas ir gan melodisks, gan energisks.

Dejojamā ritmika un muzikālās tendences

“HZ3000” izceļas ar elektriskiem ritmiem un hipnotiskām melodijām, kas mudina dejot un ļauties mūzikai. Grupas dalībnieki apgalvo, ka mērķis bija radīt “dejojamu” dziesmu, kas ir pretstats viņu iepriekšējiem, klusākiem un introspektīvākiem darbiem. Tas atspoguļo ne tikai “Bel Tempo” attīstību, bet arī plašākas muzikālās tendences Latvijas mūzikā, kurās arvien vairāk asiņo elektronika un ritmiskie elementi.

Aicinājums uz deju vakarā

Grupa aicina visus mūzikas fanus iegrimt “HZ3000” dejojamos ritmos un nepalaist garām iespēju piedalīties dziesmas atklāšanas pasākumā. “Bel Tempo” sola, ka tas būs neaizmirstams vakars ar dzīvās mūzikas izpildījumu un iespēju dejot līdz rītausmai. Ieviešot jaunu ritmu, grupa vēlas aicināt cilvēkus apvienoties un svinēt muzikālo brīvību.

Noslēgumā

Jaunā dziesma “HZ3000” no “Bel Tempo” un Vēstnieka ir aizraujošs solis mūsdienu Latvijas muzikālajā ainavā. Neierasti dejojama un iegremdējoša, tā noteikti ir jāpiedzīvo ne tikai draugu lokā, bet arī plašāku mūzikas fanu vidū. Mūzikas sekotāji var gaidīt, ka šis darbs ieviesīs jaunas vēsmas Latvijas mūzikā un kļūs par daudzpieprasītu hits.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas