Bertāns precīzi trāpa tālmetienu "Dubai" zaudējumā Adrijas līgas spēlē; Blumbergs debitē "Galatasaray" ar diviem punktiemSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Bertāns precīzi trāpa tālmetienu "Dubai" zaudējumā Adrijas līgas spēlē; Blumbergs debitē "Galatasaray" ar diviem punktiem

Dāvis Bertāns un "Dubai" komandas zaudējums

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien piedalījās Adrijas līgas spēlē, kurā viņa pārstāvētā Apvienoto Arābu Emirātu komanda "Dubai" piedzīvoja zaudējumu. Spēles laikā Bertāns izcēlās ar precīzu tālmetienu, tomēr kopumā guva tikai trīs punktus, kas neizšķīra spēles iznākumu. "Dubai" komanda šobrīd meklē veidus, kā uzlabot savu sniegumu, ņemot vērā šī zaudējuma sekas.

Blumberga debija "Galatasaray" komandā

Tikmēr Latvijas basketbolists Rihards Blumbergs debitēja izcilajā Turcijas komandā "Galatasaray". Viņa debija bija nozīmīga ne tikai personīgai karjerai, bet arī komandai, kas meklē savu identitāti pēc nesenajiem pārrāvumiem. Blumbergs mačā guva divus punktus, un viņa sniegums tika novērtēts kā solīgs pirmais solis jaunajā komandā.

Izsistie izaicinājumi un nākotnes iespējas

Gan Bertānam, gan Blumbergam ir priekšā vēl daudz izaicinājumu sezonā. Bertāns turpinās strādāt pie sava snieguma, lai palīdzētu "Dubai" komandai gūt uzvaras, bet Blumbergam ir iespēja pierādīt sevi augstā līmenī "Galatasaray". Arī Latvijas basketbola fani cer uz vēl labākiem sasniegumiem no abiem spēlētājiem tuvākajā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas