R. Kurucam un Zorikam produktīvi sniegumi savu komandu uzvarāsBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

R. Kurucam un Zorikam produktīvi sniegumi savu komandu uzvarās

Rodions Kurucs izceļas ACB mačā

Sestdien, 5. oktobrī, Spānijas augstākās basketbola līgas jeb ACB mačā, Latvijas izlases basketbolists Rodions Kurucs demonstrēja izcilu sniegumu, izcīnot "double-double". Viņš bija galvenais faktors savas komandas "Murcia" uzvarā, kurā tika gūta uzvara ar rezultātu 87:83 pret "Bilbao Basket". Kuruca sniegums šajā spēlē apliecināja viņa spēju ietekmēt spēles gaitu un būt komandas līderim svarīgās situācijās.

Spēles momenti un statistika

Spēle noritēja dinamiskā gaisotnē, un "Murcia" komanda panāca uzvaru ar šādu ceturtdaļu secību: 22:16, 22:22, 13:23, 22:16 un papildlaikā 10:6. Kurucs ne tikai gūst punktus, bet arī cīnās par atlēkušajām bumbām, kas viņa sniegumam piedeva papildu vērtību. Šāds rezultāts palīdzēja "Murcia" nostiprināt savu pozīciju ACB turnīra tabulā.

Kristers Zoriks triumfē Francijā

Līdzīgu panākumu izdevās gūt arī citam Latvijas izlases spēlētājam, Kristeram Zorikam, kurš sacentās Francijas augstākajā līgā. Viņa sniegums palīdzēja komandai izcīnīt nozīmīgu uzvaru, kas pierāda Latvijas basketbolistu konkurētspēju starptautiskajā līmenī. Zorika ieguldījums komandas panākumos vēlreiz apliecina Latvijas basketbola skolas spēku un talantas.

Noslēgums

Latvijas basketbolistu produktīvie sniegumi ne tikai vairo viņu individualitāti, bet arī stiprina Latvijas kā basketbola valsts atpazīstamību pasaulē. Kuruca un Zorika izcīnītās uzvaras ir apliecinājums tam, ka Latvijas basketbolisti spēj konkurēt augstākā līmenī un atstāt savu zīmogu starptautiskajā basketbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas