• 2024. gada 30. augusts 14:13
  • NRA
  • 7

Bijušais bobslejists un olimpietis Daumants Dreiškens ceļa jūtīs trenera darbam ārzemēs

Daumants Dreiškens - No sportista uz politiķi

Bijušais Latvijas bobslejists un olimpietis Daumants Dreiškens ir pabeidzis savu politisko karjeru Gulbenes novadā. Ceturtajā augustā, Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Andis Caunītis izteica pateicību Dreiškenam par viņa ieguldījumu pašvaldībā, pasniedzot viņam rozes. Dreiškens, kurš bija ievēlēts no Zaļo un Zemnieku savienības, nobeigumā pamet iepriekšējo amatu, lai gūtu jaunas pieredzes ārzemēs.

Nākamie soļi - trenera karjera

Ar daudzsološajām sporta prasmēm un pieredzi, Dreiškens plāno turpināt savu karjeru kā treneris. Viņa plāni jau ir ieguvuši formu, un viņš apsver iespēju strādāt ar talantīgiem sportistiem ārzemēs, tādējādi veicinot ne tikai savu profesionālo izaugsmi, bet arī Latvijas sporta vārdu pasaules mērogā.

Atsauksmes par Dreiškena darbu

Andim Caunītim bija aizraujošs vārds, runājot par Dreiškena ieguldījumu, norādot, ka viņa darbs pašvaldībā bija nozīmīgs un ietekmīgs. Mērķtiecība un apņēmība, ar kādu Dreiškens piegāja pie apstākļu risināšanas un jautājumu sakārtošanas, tika augstu novērtēta. Tomēr, par daudzām aktivitātēm, daudzi iedzīvotāji izteica cerības, ka viņa pieredze sportā vēl turpinās, veidojot jauno sportistu nākotni.

Secinājumi

Daumants Dreiškens, kā izcils sporta pārstāvis, ir spējīgs atstāt ietekmi gan sportā, gan politikā. Viņa pāreja uz trenera darbu ārzemēs norāda uz viņa vēlmi turpināt dalīties ar savu pieredzi un zināšanām. Cerams, ka viņa nākotnes projekti veicinās ne tikai viņa personīgo izaugsmi, bet arī izceltu Latvijas sportistus starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas