Bišumuižā izcēlies liels ugunsgrēks; redzami melni dūmiRīgā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 15:05
  • NRA
  • 10

Bišumuižā izcēlies liels ugunsgrēks; redzami melni dūmi

Ugunsgrēks Bišumuižā

Ceturtdien Rīgā, Bišumuižas apkaimē, izcēlās liels ugunsgrēks. Saskaņā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) sniegto informāciju, ugunsdzēsēji steidzās dzēst degošu šķūni, kas radīja pamanāmus melnus dūmus.

Notikuma detāli

Ugunsgrēks izcēlās Šautuves ielā, un operatīvo dienestu darbs turpinās. Liecības no vietējiem iedzīvotājiem vēsta par spēcīgu dūmu smaku un plašu liesmu izplatīšanos. Ugunsdzēsēji ir ieradušies notikuma vietā un strādā pie ugunsgrēka lokalizācijas, lai novērstu tā tālāku izplatīšanos.

VUGD komentārs

VUGD pārstāvji informē, ka patlaban notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu ugunsgrēka cēloni. Pirmie secinājumi varētu liecināt par iespējamām tehniskām problēmām vai cilvēka neuzmanību. Iedzīvotāji tiek lūgti turēties tālāk no notikuma vietas un ievērot ugunsdrošības prasības.

Secinājums

Šis ugunsgrēks ir atgādinājums par ugunsdrošības būtiskumu, kā arī par nepieciešamību būt uzmanīgiem attiecībā uz jebkādu potenciāli bīstamu situāciju. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests aicina visus cilvēkus būt atbildīgiem un ziņot par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm, kas varētu novest pie ugunsgrēka izcelšanās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas