• 2024. gada 19. augusts 08:47
  • Delfi
  • 11

"Bonava" sāk sava vērienīgākā projekta "Valterciems" Dreiliņos tirdzniecību

Bonava uzsāk vērienīgu projektu Dreiliņos

Mājokļu attīstītājs "Bonava Latvija" ir paziņojis par savas līdz šim lielākās attīstības projekta "Valterciems" uzsākšanu Dreiliņos. Investējot vairāk nekā 70 miljonus eiro, šis projekts sola radīt jaunu dzīvesvietu vismaz 800 ģimenēm, piedāvājot plašas iespējas mūsdienīgas dzīvesveida iekārtošanai.

15 dzīvojamās mājas un plašas iespējas

Projekts "Valterciems" ietver plānus būvēt 15 daudzstāvu dzīvojamās mājas, kas piedāvās dažādus dzīvokļu risinājumus. Tā mērķis ir apmierināt mūsdienu iedzīvotāju vajadzības, katram piedāvājot kožļavīgas un funkcionālas telpas. No divistabu līdz četristabu dzīvokļiem - katrs varēs atrast sev piemērotu mājokli, kas atbilst viņu dzīvesstilam un budžetam.

Ilgtspējība un modernizācija

"Bonava" ir apņēmusies projektā iekļaut ilgtspējīgas attīstības principus, kuri nodrošinās, ka "Valterciems" ir ne tikai estētiski pievilcīgs, bet arī videi draudzīgs. Plānots izvietot energoefektīvas sistēmas, kas palīdzēs samazināt iedzīvotāju ikdienas izdevumus un mazinās CO2 emisijas.

Projekta nozīme mājokļu tirgū

Šī projekta uzsākšana ir nozīmīgs solis mājokļu tirgus attīstībā Baltijā. Ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem un pieejamiem mājokļiem, "Bonava" cer sniegt saviem klientiem ilgtspējīgas un pieejamas izvēles iespējas. "Valterciems" būs ne tikai jauna dzīvesvietu zona, bet arī vieta, kur iedzīvotāji varēs izbaudīt kopienas dzīvi un aktīvu sabiedrisko dzīvi.

Nākotnes plāni un gaidāmās pārmaiņas

Ar "Valterciems" projektu "Bonava" ne tikai apmierinās pašreizējo pieprasījumu pēc dzīvojamo telpu paplašināšanas, bet arī plāno radīt ilgtermiņa attīstības plānus nākotnē. Joprojām nav precīzu datu par būvniecībasākumu, taču kompānija ir apņēmusies turpināt informēt sabiedrību par projekta gaitu un attīstību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas