Dāvim Bertānam vāja tālmetienu precizitāte dramatiskā zaudējumā ABA mačāBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Dāvim Bertānam vāja tālmetienu precizitāte dramatiskā zaudējumā ABA mačā

Dāvis Bertāns un dramatiskā zaudējuma scenārijs

Latviešu basketbolista Dāvi Bertānu sestdien, 5. oktobrī, sagaidīja grūts brīdis, kad viņš piedalījās “Dubai” kluba Adrijas līgas (ABA) paligā pret Beogradas “Mega Mis” komandu. Šis mačs beidzās ar dramatisku zaudējumu, kurā galvenā problēma izrādījās tieši Bertāna tālmetienu precizitāte.

Vāja tālmetienu precizitāte

Spēlē Dāvis Bertāns realizēja tikai vienu no saviem vairākiem uzņēmumiem no tālās distances. Šāda snieguma dēļ viņš neizdodas attaisnot savas lomas gaidas, ņemot vērā tālmetienu svarīgumu modernajā basketbolā. Spēlētājiem šajā līmenī ir jāsasniedz augsti rezultāti, bet Bertāna raža šoreiz bija pretēja.

Spēles gaita un rezultāts

"Dubai" komanda spēles gaitā saskārās ar vairākiem izaicinājumiem, un pretestība no Beogradas “Mega Mis” bija spēcīga. Neskatoties uz spēlētāju centieniem, komanda nespēja izsisties no grūtībām, un rezultāts, kas parādījās spēles beigās, bija vilšanās.

Nākotnes perspektīvas

Neapšaubāmi, Dāvim Bertānam būs jāstrādā pie sava tālmetienu snieguma, lai nākamajos mačos varētu būt efektīvāks un palīdzētu komandai izcīnīt uzvaras. Paredzams, ka turpmākajos treniņos viņš koncentrēsies tieši uz precizitāti, jo katrs punkts ir nozīmīgs šajā konkurencē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas