"Devils" hokejisti arī NHL "Global Series" otrajā mačā uzvar "Sabres"NHL
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 20:32
  • TV3
  • 3

"Devils" hokejisti arī NHL "Global Series" otrajā mačā uzvar "Sabres"

Uzvara Prāgā

Ņūdžersijas “Devils” sestdien, 21. oktobrī, Prāgā pierādīja savas spējas, Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar 3:1 pārspējot Bufalo “Sabres”. Šī uzvara ne tikai nostiprināja komandas pozīcijas, bet arī apliecināja, ka “Devils” ir nopietna spēlētāju komanda šajā sezonā.

Divas uzvaras divās dienās

Šī uzvara ir otrā pēc kārtas “Devils” hokejistiem, kuri iepriekš bija triumfējuši arī pirmajā duelī pret “Sabres”, kas norisinājās tikai dienu agrāk. Šādas sekmes liecina par komandas saliedētību un vēlmi uzvarēt, pat pasākumos, kas pieprasa augstu fizisko sagatavotību un intensitāti.

Spēles analīze

Pirmajā trešdaļā “Devils” spēja izvirzīties vadībā, kas bija izšķiroša, lai kontrolētu spēles gaitu. Vēl divi gūti vārti šajā mačā apliecināja “Devils” uzbrukuma spēku un prasmīgu vārtu gūtāju darbu. “Sabres” cenšoties atgūt pozīcijas, varēja gūt vienus vārtus, taču tas neapturēja “Devils” no kļūšanas par uzvarētājiem.

Skats nākotnē

Ņūdžersijas “Devils” šī uzvara piešķir pašpārliecību turpmākajās spēlēs. Komanda tagad plāno pārnest šo enerģiju uz nākamajiem mačiem tālākiem NHL turnīriem, un līdzjutēji ar nepacietību gaida, kā “Devils” turpinās savu ceļu. Ar šādu sniegumu komanda var kļūt par nopietnu pretendenti uz augstām vietām šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas