Divkārtējais WRC čempions Rovanpera ralliju sezonu noslēgs ar neierastu auto (+video)Motoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Divkārtējais WRC čempions Rovanpera ralliju sezonu noslēgs ar neierastu auto (+video)

Video skaties šeit

Rovanpera jaunais izaicinājums

Divkārtējais pasaules rallija čempions Kalle Rovanpera ir paziņojis par saviem plāniem, noslēdzot šo ralliju sezonu ar neierastu automašīnu. Nākamā mēneša izskaņā, 30. novembrī, viņš piedalīsies ''Killarney Historic Rally'' Īrijā, braucot ar 2,5 litru ''Toyota Starlet''. Šis būs pirmais Rovanperas rallijs Īrijā, un tas noteikti piesaistīs lielu uzmanību.

Rallija fanu cerības

Rovanpera ir kļuvis par vienu no populārākajiem un talantīgākajiem braucējiem WRC vēsturē, tādēļ viņa dalība šajā pasākumā ir absolūti jāuzsver. Rallija fani cer, ka Kalle spēs demonstrēt savu izcilo braukšanas prasmi, pat neierastajā ''Toyota Starlet'' automašīnā. Tā ir iespēja viņam izpētīt jaunas ceļus, kā arī iejusties vēsturiskā rallija atmosfērā.

Nedēļa pēc WRC noslēguma

Rovanpera piedalīsies Īrijas rallijā tikai nedēļu pēc šī gada WRC noslēguma posma Japānā. Šis intensīvais grafiks noteikti liecina par viņa neviltoto aizraušanos ar sportu un vēlmi konkurēt jebkurā līmenī. Vairums profesionāļu parasti izmanto šo laikā atpūtai, taču Rovanpera dod priekšroku paplašināt savu pieredzi un izpratni par dažādiem auto sporta aspektiem.

Īrijas rallija tradīcijas

''Killarney Historic Rally'' ir kļuvis par nozīmīgu pasākumu rallija kalendārā, piesaistot ne tikai vietējos, bet arī starptautiskos dalībniekus. Pasākums ir pazīstams ar savu emocionālo gaisotni, tradicionālo maršrutu un kompakto dalībnieku skaitu. Rovanpera uzstāšanās šajā rallijā noteikti uzlabos tā prestižu, sniedzot dalībniekiem jaunas pieredzes un svinības.

Noskaties video

Skatieties zemāk video, kurā Rovanpera dalās savās domās par gaidāmo ralliju un stāsta par savu neparasto auto. Tas ir lielisks veids, kā iepazīties ar viņa plāniem un sajūtu par gaidāmo nedēļu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas