"Teica, ka nāk mājās no skolas, bet neatgriezās!" Rīgā jau dienu tiek meklēts 12 gadus vecais EmīlsZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Teica, ka nāk mājās no skolas, bet neatgriezās!" Rīgā jau dienu tiek meklēts 12 gadus vecais Emīls

Emīla pazušanas apstākļi

Rīgā Valsts policija jau dienu intensīvi meklē 12 gadus veco Emīlu Krevicu, kurš pazuda ceļā no skolas. Puisis, kurš dzimis 2012. gadā, izkāpa no mācību iestādes, apgalvojot, ka dodas mājās, taču līdz šim brīdim nav atgriezies. Emīla pazušanas ziņojums ir saņemts no viņa ģimenes, un policija ir uzsākusi izmeklēšanu.

Meklēšanas pasākumi

Policija aicina visus, kuriem ir jebkādas liecības par Emīla iespējamo atrašanās vietu vai bijušajām kustībām, sazināties ar viņiem. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki strādā visās iespējamās vietās, kur viņš varētu būt. Tiek pārbaudītas arī videonovērošanas kameras un pārskatīti iespējamie maršruti, pa kuriem viņš varēja doties.

Sabiedrības iesaistīšana

Policija aicina sabiedrību būt uzmanīgai un, ja kādam ir redzēts Emīls vai ja viņš ir mājās, nekavējoties informēt policiju. Emīls ir ērta auguma, viņam ir īsi tumši mati, un vēstulēs ir pieminēts, ka viņš varētu būt ģērbies tumšās drēbēs. Izņemot policijas meklēšanas pasākumus, ir arī izsludinātas paziņojumi sociālajos tīklos, lai palielinātu sabiedrības informētību par š šo situāciju.

Ģimenes satraukums

Emīla ģimene ir dziļā uztraukumā un cer, ka dēls drīz tiks atrasts. Vecāki izsaka lūgumu visiem atbalstīt meklēšanu un palīdzēt, kā vien iespējams. Emīls ir mīlēts ģimenes loceklis, un viņa pazušana ir radījusi lielu satraukumu tuvākajiem. Pār mūsu sabiedrību, piemēram, ir svarīgi izrādīt solidaritāti un vienotību šajos grūtajos brīžos, lai atbalstītu Emīla ģimeni un virzītu meklēšanas procesu uz priekšu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas