“Domāju, ka nekas labs tur nav!” – ārsta vārdi, kas sastindzināja! Pavisam atklāts stāsts par vēzi 33 gadu vecumāPar veselību
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

“Domāju, ka nekas labs tur nav!” – ārsta vārdi, kas sastindzināja! Pavisam atklāts stāsts par vēzi 33 gadu vecumā

Vēža diagnoze un 33 gadi

Pavisam nesen publicētā stāstā par krūts vēzi kāda ārste ir dalījusies ar saviem pieredzes stāstiem par to, kā viņa sapratusi, ka dzīve var mainīties dažu sekunžu laikā. "Domāju, ka nekas labs tur nav!" – šie vārdi žurnālistam atsvaidzināja atmiņas par pacientiem, uz kuriem gaidīja knaši posmi ceļā uz diagnozi.

Ceļš līdz izārstēšanai

30. oktobrī, svinēšu 10 gadu jubileju. Tieši tik daudz gadu ir pagājis kopš man piedāvāta terapeitiska iejaukšanās, kas mainīja manu dzīvi. Šī ir ne tikai svinība par izārstēšanos no krūts vēža, bet arī iespēja atcerēties, cik svarīga ir pozitīva attieksme un ticība.

Ticība un drosme

Vislielākais paldies ir Dievam, taču šis stāsts atgādina, cik vitāli svarīgi ir pašu cilvēku rīcība. Bez ticības un apņemšanās neviens cits nevar izdarīt to, ko mēs īsti vēlamies. Pārbaude ir solis, kas ļauj mums uzsākt ceļu pretī veselībai un labklājībai.

Aicinājums uz darbību

Pašlaik, kad slimības un testi ir kļuvuši par ikdienu, veri savu balsi un kļūsti par neformālu vēstnieku. Neizslimi par veselība, jo tas, ko riskējam zaudēt, ir mūsu pašu dzīvība. Pasteidzies uz savām ikgadējām pārbaudēm, jo tas ir solis uz drošību un cerību uz gaišāku rītdienu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas