''Dubai'' kapteinis Prepeličs: ''Bertāns perfekti iederas mūsu komandā''

Kapteiņa vārdi par Bertānu

Latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns, kurš nesen pievienojās ''Dubai'' komandai, saņēmis atzinīgus vārdus no sava jaunā kapteiņa Klemensa Prepeliča. Sarunā ar serbu basketbola mediju ''Basketball Sphere'', Prepeličs uzsvēra, ka Bertāns lieliski iederas viņu komandā, un viņa prasmes noteikti palīdzēs uzlabot komandas spēles sniegumu.

Bertāns un Prepeličs: Sadarbības potenciāls

Pēdējā laikā abu spēlētāju sadarbība ir kļuvusi par interesi futbolā. Prepeličs, kurš ir pieredzējis spēlētājs un komandas līderis, norādīja, ka Bertāna precizitāte un spēja izpildīt metienus no distance ir liela priekšrocība komandai. Tas ļaus ''Dubai'' uzlabot savu uzbrukuma spēli un padarīs viņus konkurētspējīgākus turnīros.

''Dubai'' komandas mērķi

''Dubai'' komanda šosezon koncentrējas uz augstiem mērķiem un gatavojas sacensties par nozīmīgām balvām. Kapteinis Prepeličs uzsvēra, ka komanda strādā pie savas spēles stila izkopšanas, un Bertāna pievienošanās ir nozīmīgs solis tuvāk šiem mērķiem. Ar šādiem talantiem kā Dāvis, komanda ir gatava sasniegt jaunas virsotnes.

Bertāna loma un nākotne

Pievienošanās ''Dubai'' komandai ir nozīmīgs solis Dāvim Bertānam, kurš cer uz jaunām iespējām un izaicinājumiem. Gatavojoties gaidāmajiem spēļu laikiem, Bertāns ir apņēmības pilns pierādīt sevi un palielināt savas iespējas nākotnes karjerā. Ar Prepeliča atbalstu un komandas saliedētību, nākamās spēles sola būt iespaidīgas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas