Esplanādē aptuveni 100 cilvēki piemin Palestīnas civiliedzīvotāju upurusPolitika
Foto un virsraksts: PRESS

Esplanādē aptuveni 100 cilvēki piemin Palestīnas civiliedzīvotāju upurus

Pasākuma mērķis un norise

Šodien Rīgā, Esplanādē, notika piemiņas pasākums, kurā aptuveni 100 cilvēki sanāca, lai pieminētu Palestīnas civiliedzīvotāju upurus. Pasākuma dalībnieki izteica solidaritāti un atbalstu visiem šī konfliktiem cietušajiem, akcentējot nepieciešamību pēc miera un sapratnes starp tautām.

Dalībnieku viedokļi

Pasākuma apmeklētāji, nākdami kopā, dalījās savās domās par situāciju Palestīnā un uzsvēra, cik svarīgi ir pievērst uzmanību civiliedzīvotāju ciešanām. "Mēs šeit esam, lai teiktu, ka cilvēku dzīvība un cieņa ir prioritāte. Ir svarīgi, lai pasaule neaizmirst pieredzi, ko piedzīvo Palestīnas tauta," sacīja viens no dalībniekiem.

Atsauksmes no organizatoriem

Pasākuma organizatori uzsvēra, ka šāda veida pasākumi ir nepieciešami, lai vairotu izpratni par konfliktu un tā ietekmi uz nevainīgajiem. "Mēs ceram, ka šī piemiņas akcija spēs rosināt diskusijas un vairot interesi par šiem jautājumiem, kas bieži vien paliek ēnā," atzina pasākuma rīkotāja.

Noslēguma domas

Piemiņas pasākums Esplanādē apliecināja, cik svarīgi ir atbalstīt miermīlīgu risinājumu un cīnīties pret vardarbību. Dalībnieki aicināja visus nepalikt vienaldzīgi un aktīvi līdzdarboties miera veicināšanā pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas