• 2024. gada 10. jūlijs 18:26
  • Delfi
  • 13

"Euro 2024" neveiksminieks Ronaldu vēl nedomā likt punktu karjerai Portugāles izlasē

Portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu vēl nedomā likt punktu karjerai Portugāles izlasē

Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš nesen pārcēlās uz Mančesteru pilnībā nedomā iegriezt karjerai Portugāles izlasē, informēja avotus, ka viņš nav vēl gatavs pateikt pēdējo vārdu attiecībā uz savu nacionālo komandu.

Neveiksminieks Eiropas čempionāta finālturnīrā

Krištianu Ronaldu nesen aizvadīja neveiksmīgu Eiropas čempionāta finālturnīru kopā ar Portugāles izlasi, kur valsts izlēma savaldzinātjaunumus atkal atkārtojot tiem, kas notika 2016. gadā. Ronaldu daudz kritizēja par tā sniegumu šajā turnīrā, un bija acīmredzams, ka viņš nebij a izdarobtu viss, lai palīdzētu savai komandai sasniegt uzvaru.

Nākotnes plāni

Neraugoties uz neveiksmi Eiropas čempionātā, Ronaldu joprojām ir motivēts un dedzīgs uzvarēt ar Portugāli. Vēl nav zināms, kurš būs nākamais Lai novērotos Eiropas čempionātā - Vācija ar 2024. gadu, bet Ronaldu ir apņemšanās nodrošināt, ka viņš būs par gatavu, ja vien tiek izraisīts. Šis var būt viens no pēdējie iespēja par Ronaldu panākt vēl lielus sasniegums ar Portugāles futbola izlasi, un fani visā pasaulē ir gatavu redzēt, kā viņš cīnās par šo mērķi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas