"Fēnikss" trenera asistents no Lielbritānijas: "Sezonā bija panākumi, bet arī nesasniegti mērķi"Regbijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Fēnikss" trenera asistents no Lielbritānijas: "Sezonā bija panākumi, bet arī nesasniegti mērķi"

Sezonas panākumi un izaicinājumi

Pagājušajā sezonā Latvijas regbija čempionātā bronzas medaļas ieguvusi Valmieras "Fēnikss" komanda piedzīvoja gan panākumus, gan izaicinājumus. Galvenā trenera Kristapa Staņas asistents Robins Poinders no Lielbritānijas atzīmēja, ka, neskatoties uz sasniegtajiem rezultātiem, komanda nevarēja pilnībā īstenot visus mērķus, ko bija izvirzījusi sezonas sākumā.

Robina Poindera viedoklis par mērķu nesasniegšanu

Poinders norādīja, ka ir svarīgi ne tikai svinēt uzvaras, bet arī analizēt neizdošanās. "Katru sezonu ir mērķi, kas motivē komandu, tomēr reizēm tas, ko sniedz laukumā, neatbilst pašu cerībām. Mēs izdarījām daudz, bet vienmēr paliek darbs, ko vēl jāpadara," sacīja Poinders, uzsverot mācību no pagātnes un iespējas uzlabot komandas sniegumu nākotnē.

Nākamās sezonas plāni

Pievēršoties nākamās sezonas sagatavošanās plāniem, Poinders dalījās ar informāciju par treniņnometnes organizēšanu Lielbritānijā. "Mēs plānojam intensīvu treniņu režīmu, kas ietver ne tikai fizisko sagatavotību, bet arī taktisko pieeju uzlabošanu. Domāju, ka tas palīdzēs mums kļūt par spēcīgāku komandu," viņš atzīmēja.

Secinājumi un cerības

Kopumā Poinders izteica optimismu par nākotni. "Regbijs ir komandas sports, un mēs strādāsim, lai uzlabotu mūsu sniegumu gan individuālā, gan kolektīvā līmenī. Pārliecināts, ka ar pareizu pieeju un apņemšanos, mēs iegūsim ne tikai panākumus, bet arī sasniegsim visus izvirzītos mērķus nākamajā sezonā," noslēdza britu regbija speciālists.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas