"Ferrari" komanda aizvien cer uz Konstruktoru kausuMotoru sports — F1
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Ferrari" komanda aizvien cer uz Konstruktoru kausu

Uzvara ASV posmā

Šajā nedēļas nogalē "Ferrari" komanda svinēja iespaidīgu dubultuzvaru ASV Grand Prix, kas ir viens no sezonas īpašākajiem notikumiem. Šarls Leklērs, vienīgais no komandas braucējiem, kas uzvarēja šajā posmā, izrādīja izcilas braukšanas prasmes un kārtējo reizi pierādīja, ka viņš ir viens no labākajiem F1 pilotēm šajā sezonā.

Inspīrācija cīņai par Konstruktoru kausu

Pēc triumfa Leklērs pauda savu uzticību un optimismu attiecībā uz "Ferrari" nākotni šajā sezonā. Viņš uzsvēra, ka komanda ir apņēmības pilna turpināt cīņu par Konstruktoru kausu, neskatoties uz to, ka cīņa ir smaga un konkurence ir sīva. Šāds uzskats ir svarīgs, ņemot vērā komandas nedēļas nogales panākumus, kuri var kalpot kā ne vien grafika, bet arī morāles stimuls turpmākajiem posmiem.

Komandas apņēmība

Lai arī "Ferrari" jau vairākas sezonas nav izcīnījusi Konstruktoru kausu, Šarls Leklērs uzsvēra, ka komanda tic saviem spēkiem un spējām. "Mūsu darbs un ieguldījums ir redzams, un mēs esam tuvu savam mērķim," sacīja Leklērs. Viņš piebilda, ka katrs komandas loceklis ir apņēmības pilns strādāt pie kāpuma uz augšu, un viņu nedēļas nogales panākumi ir apliecinājums tam, ka tie visi ir uz pareizā ceļa.

Skats nākotnē

Tāpat Leklērs norādīja, ka atlikušās sacīkstes būs izšķirošas, ja "Ferrari" vēlas izcīnīt šo prestižo trofeju. "Mēs turpināsim smagi strādāt, un es ticu, ka, mūsu komanda darbosies kopā, mēs varēsim sasniegt nospraustos mērķus," viņš piebilda. Turpmākie posmi noteiks, vai "Ferrari" sapnis par Konstruktoru kausu var kļūt par realitāti, taču noteikti ir skaidrs – komanda nezaudē cerību un turpina cīņu uz sacīkšu trases.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas