Filadelfijas "76ers" sezonu sāks bez zvaigznēm Embīda un DžordžaBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Filadelfijas "76ers" sezonu sāks bez zvaigznēm Embīda un Džordža

Filadelfijas "76ers" sezonas sākums ar iztrūkumiem

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Filadelfijas "76ers" ir paziņojusi, ka jauno sezonu, kas sākas naktī uz ceturtdienu, komanda aizvadīs bez savām zvaigznēm – centra spēlētāja Džoela Embīda un uzbrucēja Pola Džordža. Šī ziņa ir radījusi bažas starp komandas atbalstītājiem, jo abiem spēlētājiem ir izšķiroša nozīme 76ers panākumos.

Embīda un Džordža prombūtnes ietekme

Džois Embīds, kurš pagājušajā sezonā pierādīja sevi kā vienu no līgas vadošajiem spēlētājiem, ir guvis ievērojamu traumu, kas liedz viņam piedalīties sezonas pirmajā spēlē. Savukārt Pols Džordž nespēs piedalīties cīņā pret Milvoki "Bucks" sakarā ar savu traumu, kas attiecas uz pleciem. Komanda būs spiestā apvienot resursus un meklēt citus veidus, kā konkurēt ar vienu no labākajām komandām līgā.

Treneru stratēģija un potenciālie aizvietotāji

Lai gan 76ers komanda sāk sezonu ar šādiem izaicinājumiem, treneris ir norādījis uz pozitīvu pieeju. Viņš plāno izmantot šīs iespējas, lai dotu vietu jauniem spēlētājiem un izmēģinātu alternatīvās stratēģijas. Ir ticams, ka komanda paļausies uz Ronaldam Hovardam un Makolam Bridžesam, kas varētu uzņemties lielāku lomu, lai kompensētu savu zvaigžņu prombūtnes sekas.

Tikšanās ar “Bucks” — izaicinājums 76ers

Pirmajā spēlē pret Milvoki "Bucks" komanda saskarsies ar ievērojamu izaicinājumu, jo "Bucks" pieder viens no spēcīgākajiem sastāviem līgā, tostarp divreizējiem MVP Giannis Antetokounmpo. 76ers būs jāizdara viss iespējamais, lai pretoties šai jaudīgajai komandai, un fanu atbalsts būs īpaši svarīgs šajā grūtajā periodā.

Nobeigums

Filadelfijas "76ers" sezona sākas ar daudziem nezināmajiem, taču fani cer, ka komanda spēs izturēt sākuma grūtības un galu galā atgriezīsies pie pilnvērtīgas spēles ar saviem līderiem. Nākamajā spēlē gaidāms, kā komanda pielāgojas, un kā tas ietekmēs viņu sniegumu šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas