Fitnesa un uztura trenere Madara Meiere atklāj, no kā izvairīties rudenī, lai stiprinātu imunitātiSkaistums&Veselība
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 17:03
  • NRA
  • 4

Fitnesa un uztura trenere Madara Meiere atklāj, no kā izvairīties rudenī, lai stiprinātu imunitāti

Rudens izaicinājumi veselībai

Rudens ir laiks, kad laika apstākļi sāk mainīties, un arvien biežāk mūs apņem drēgnums un aukstums. Šajā laikā ir īpaši svarīgi pievērst uzmanību savai veselībai un imunitātei, jo tieši rudens mēnešos vīrusi un saaukstēšanās slimības kļūst sastopamāki. Fitnesa un uztura trenere Madara Meiere aicina visus uzmanīties un īstenot dažus noderīgus padomus.

Ko izvairīties, lai stiprinātu imunitāti

Madara Meiere uzsver, ka ir vairāki ieradumi un pārtikas produkti, no kuriem vajadzētu izvairīties, lai uzturētu labu veselību rudenī. Pirmkārt, jāizvairās no pārāk lielas saldumu un citu rafinētu cukuru patēriņa, jo tie vājina imunitāti un var izraisīt iekaisuma procesus.

Uztura paradumu uzlabošana

Trenere norāda, ka ir svarīgi pievērst uzmanību savam ikdienas uzturam. Ieteicams iekļaut vairāk dārzeņu, īpaši tos, kas bagāti ar C vitamīnu, piemēram, brokoļus un papriku. Arī šķiedrvielām bagāti produkti, piemēram, pilngraudu maize un auzu pārslas, palīdz stiprināt imunitāti.

Vingrošana un fiziskā aktivitāte

Fiziskā aktivitāte ir būtiska imunitātes stiprināšanai. Madara uzsvērti mudina rūpēties par regulārām fiziskām aktivitātēm, jo tās palīdz uzlabot asinsriti un uzlabot imūnsistēmas darbību. Patīkami būs doties pastaigā svaigā gaisā vai apmeklēt sporta zāli, lai uzlabotu savu noskaņojumu un veselību.

Praktiski padomi ikdienai

Vēl viens svarīgs padoms no MAdaras ir pārliecināties, ka dzeram pietiekami daudz ūdens. Ūdens spēlē nozīmīgu lomu mūsu organismā, un tam jābūt pietiekami daudz, lai palīdzētu izvadīt toksīnus. Tāpat ir ieteicams regulāri veltīt laiku atpūtai un slēgt ārā stresu. Sekojoši šie padomi palīdzēs ne tikai stiprināt imunitāti, bet arī uzlabot vispārējo veselību un labklājību rudenī. Neaizmirstiet par sevi rūpēties!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas