FOTO: Dons, Pinkija, Līžuks un citi pūkaiņi meklē jaunas mājasZiņas
Foto un virsraksts: Diena

FOTO: Dons, Pinkija, Līžuks un citi pūkaiņi meklē jaunas mājas

Vairāk foto skaties šeit

Jauni pūkaiņu draugi meklē mājas

Šobrīd Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja sniegt jaunus sākumus četriem mīļajiem pūkaiņiem - Donam, Pinkijai, Līžukam un citiem dzīvniekiem, kuri meklē gādīgus saimniekus. Šīs dzīvnieku nākotnes cerības balstās uz laikraksta _Diena_ un portāla _Diena.lv_ sadarbību, mudinot sabiedrību sniegt palīdzīgu roku un ieviest mīlestību šajās dzīvnieku dzīvēs.

Izvēlies jauno draugu

Aicinām visus, kuri meklē jaunu četrkājainu draugu, apskatīt pūkaiņu attēlus, kas pieejami galerijā. Katra bilde ir ne tikai vizuāls attēls, bet arī iespēja izveidot jaunas attiecības ar pūkainajiem iemītniekiem. Iespējams, tieši šobrīd esi tu tas, kuram radīsies saikne ar kādu no šiem burvīgajiem dzīvniekiem.

Piesakies un palīdzēsim kopā

Ja kāda ķepaiņa bilde tev uzrunā un tu jūti, ka tavā sirdī ir vieta jaunam draugam, aicinām pieteikties un piedalīties šajā sirsnīgajā iniciatīvā. Katra adoptēšana ir ne tikai māju sniegšana šiem dzīvniekiem, bet arī iespēja iepriecināt sevi ar jauniem piedzīvojumiem un mīlestību.

Kopā mēs varam mainīt dzīvnieku likteņus

Atcerēsimies, ka katrs no šiem pūkaiņiem ir pelnījis siltumu, mīlestību un drošību. Iepazīstoties ar daudzo pūkaiņu stāstiem un attēliem, varēsim iedvesmototies un rīkoties. Viņi paši cer uz jaunu dzīvi, un ar mūsu palīdzību šī cerība var kļūt par realitāti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas