FOTO: Durvis vērusi jaunā zobārstniecības klīnikas Adenta specializētā ortodontijas klīnikaPar veselību
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: Durvis vērusi jaunā zobārstniecības klīnikas Adenta specializētā ortodontijas klīnika

Vairāk foto skaties šeit

Jauna specializētā ortodontijas klīnika

11. oktobrī Rīgā durvis vērusi jaunā zobārstniecības klīnika “Adenta”, kas specializējas ortodontijā. Šīs klīnikas atvēršana rūpīgi bija plānota, un to apmeklēja gan darbinieki, gan aicinātie viesi, kuri varēja iepazīties ar modernajiem ārstēšanas procesiem un aprīkojumu.

Inovācija un profesionālisms

“Adenta” klīnikas mērķis ir nodrošināt visaugstākās kvalitātes ortodontijas pakalpojumus pacientiem visās vecuma grupās. Klīnikā tiek izmantotas modernas tehnoloģijas un jauni ārstēšanas paņēmieni, kas ļauj sasniegt maksimālus rezultātus. Klīnikas speciālistu komanda, t.sk. pieredzējuši ortodonti, ir apņēmusies sniegt pacientiem vislabāko aprūpi.

Viesu atsauksmes

Atklāšanas pasākumā viesi izteica augstas atsauksmes par klīnikas vidi un darbinieku profesionalitāti. Daudzu apmeklētāju uzmanību piesaistīja klīnikā izmantotās jaunākās diagnostikas metodes un mīļi noformētās telpas, kas rada patīkamu atmosfēru gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Nākotnes redzējums

“Adenta” specializētā ortodontijas klīnika sola pozitīvu ietekmi uz zobārstniecības pakalpojumu sniegšanu Latvijā. Ieviešot inovatīvus risinājumus un koncentrējoties uz katra pacienta individuālajām vajadzībām, klīnika cer kļūt par vadošo jomas spēlētāju, palīdzot pacientiem sasniegt perfektu smaidu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas