Foto: Izsolīs Mihaela Šūmahera pēdējo "Ferrari" formuluCiti/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi

Foto: Izsolīs Mihaela Šūmahera pēdējo "Ferrari" formulu

Vairāk foto skaties šeit

Mihaela Šūmahera pēdējais "Ferrari" sacīkšu auto izsolē

Pasaules formulas 1 fanu vidū valda liela satraukums, jo novembrī tiks izsolīta pašmāju leģendārā braucēja Mihaela Šūmahera pēdējā "Ferrari" sacīkšu formula. Tas ir auto, ar kuru Šūmahers pēdējo reizi piedalījās sacensībās kā slavenās itāļu komandas pilots.

2006. gada sezona - Šūmahera pēdējais gads

Šī formula tika izstrādāta speciāli 2006. gada sezonai, kas bija Mihaela Šūmahera pēdējā sezona "Ferrari" komandā. Tajā gadā Šūmahers cīnījās par pasaules čempionu titulu, demonstrējot izcilas braucēja prasmes un taktiskā domāšana.

Citi leģendārie vadītāji un nākotne

Nākamajā gadā šo formulu pilotēja cits leģendārs sacīkšu braucējs – Kimi Raikonens, kurš turpināja "Ferrari" tradīcijas un ieguva jaunas uzvaras trasē. Izsoles notikums dos iespēju jebkuram interesentam kļūt par šī vēsturiskā automobiļa īpašnieku.

Izsole "Sotheby's" - iespēja kolekcionāriem

Izsole notiks prestižajā "Sotheby's" namā, kas ir pazīstams ar augstas kvalitātes un vērtīgu mākslas un kolekcionāriju priekšmetu tirdzniecību. Šī izsole neapšaubāmi piesaistīs gan Formula 1 entuziastus, gan automobiļu kolekcionārus, kas vēlas iegūt daļu no sporta vēstures.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas