FOTO: “Uzvaras dienai glabājam sešu litru šampanieša pudeli!” saruna ar bijušo Ukrainas ārlietu ministru Dmitro Kulebu un viņa sievu SvitlanuZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: “Uzvaras dienai glabājam sešu litru šampanieša pudeli!” saruna ar bijušo Ukrainas ārlietu ministru Dmitro Kulebu un viņa sievu Svitlanu

Vairāk foto skaties šeit

Ukrainas uzvaras cerība

Ukrainas bijušā ārlietu ministra Dmitro Kulebas vārds ir kļuvis pazīstams ne tikai Ukrainā, bet arī tālu ārpus tās robežām, tostarp Latvijā. Kuleba, kurš ir viens no Ukrainas ietekmīgākajiem politiķiem, ir ieguvis atzinību par savu aktīvo darbu, vēršoties pret Krievijas agresiju un meklējot starptautisku atbalstu Ukrainai.

Stiprs atbalsts no Svitlanas

Dmitro Kulebas sasniegumi nebūtu iedomājami bez viņa stiprā pleca – dzīvesbiedres Svitlanas Paveletskas. Viņa ir ne tikai Kulebas atbalsts, bet arī spēcīga personība pati par sevi, atzīta izdevniecību karaliene Ukrainā. Šī dinamiski ieguvusi popularitāti, Svitlana palīdz uzturēt ģimenes humoru un optimisma sajūtu, pat krīzes brīžos.

“Uzvaras dienai glabājam sešu litru šampanieša pudeli”

Sarunā ar Kulebām viņi atzīst, ka ir sagatavojuši īpašu šampanieša pudeli, ko plāno atvērt, kad Ukraina sasniegs uzvaru. “Šī pudele simbolizē mūsu cerību un apņēmību,” stāsta Dmitro Kuleba, piebilstot, ka tā ir arī simbols tam, ko nozīmē cīnīties par savām idejām un brīvību.

Kopā pret visiem šķēršļiem

Abi kopā ir apņēmības pilni stāties pretī visiem šķēršļiem, kas stāv priekšā gan viņiem, gan Ukrainai. “Mēs ticam, ka kopā spēsim pārvarēt visas grūtības,” uzsver Svitlana. “Mūsu mīlestība un kopīgā cīņa ir mūsu spēks.” Šī saruna ir ne tikai par politiku, bet arī par personas attiecībām un spēku, ko mīlestība sniedz krīzes un izaicinājumu laikā. Kulebas un Paveletskas stāsts ir iedvesma ikvienam, kurš tic, ka var sasniegt uzvaru pat visgrūtākajos apstākļos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas