FOTO, VIDEO: lai godinātu Palestīnas civiliedzīvotāju piemiņu, Esplanādē pulcējas cilvēki ar karogiem un plakātiemZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO, VIDEO: lai godinātu Palestīnas civiliedzīvotāju piemiņu, Esplanādē pulcējas cilvēki ar karogiem un plakātiem

Video skaties šeit
Vairāk foto skaties šeit

Pasākuma norises vieta un dalībnieku skaits

Šodien Rīgā, Esplanādē, notika īpašs pasākums, lai godinātu Palestīnas civiliedzīvotāju piemiņu. Aptuveni 100 cilvēku pulcējās, lai izteiktu savu atbalstu un solidāaritāti šai cietušajai tautai.

Programma un aktivitātes

Pasākuma laikā dalībnieki nesa karogus un plakātus, uz kuriem bija redzami dažādi uzraksti, izsakot mieru un taisnīgumu. Organizatori bija sagatavojuši runas, kurās tika paustas bailes un cerības par civiliedzīvotāju aizsardzību un cīņu pret nežēlību.

Sabiedrības reakcija

Zināms, ka šādas akcijas iedvesmo un mobilizē sabiedrību runāt par svarīgiem jautājumiem. Pasākuma dalībnieki izteica savu apņēmību turpināt cīnīties par cilvēktiesībām un izbeigt vardarbību. Pārliecība par nepieciešamību pievērst uzmanību Palestīnas problēmām un civiliedzīvotāju ciešanām ir bijusi jūtama gan no dalībnieku, gan garāmgājēju puses.

Noslēgumā

Pasākums Esplanādē atgādināja par nepieciešamību apvienoties un izteikt atbalstu visiem, kas cieš no konfliktiem un necilvēcīgas attieksmes. Pieminot Palestīnas civiliedzīvotājus, rīdzinieki parādīja, ka solidāritāte un cilvēcība ir vērtības, kas jānosargā visos laikos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas