FOTO, VIDEO: par godu karalienes Elizabetes II piemiņai Rīgā pulcējas saimnieki ar saviem korgijem

Video skaties šeit
Vairāk foto skaties šeit

Karalienes Elizabetes II piemiņas pasākums Rīgā

Šodien Rīgā notika īpaša zibakcija, kurā zemes saimnieki pulcējās, lai godinātu karalienes Elizabetes II piemiņu. Pasākums pievērsa uzmanību ne tikai suņu šķirnei, bet arī šo miniatūro draugu mīlestībai un uzticībai, kas karalienes dzīvē bija ļoti svarīga.

Pastaiga no Brīvības pieminekļa līdz vēstniecībai

Zibakcija sākās Brīvības pieminekļa teritorijā, kur desmitiem korgiju un viņu saimnieku sanāca kopā, lai dotu startu kopīgai pastaigai. Dalībnieki gāja no Brīvības pieminekļa līdz Lielbritānijas vēstniecībai, lai parādītu savu cieņu un mīlestību pret karalienes iemīļoto suņu šķirni. Korgiji, kurus karaliene īpaši mīlēja, tika izrādīti ar lepnumu un prieku.

Fotogrāfijas un video mirkļi

Pasākuma dalībnieki iemūžināja neaizmirstamās mirkļus, fotografējoties un filmējot korgijus, kuri lepni soļoja blakus saviem saimniekiem. Sociālajos tīklos tika dalīta bagātīga foto un video materiālu kolekcija, kas parādīja ne tikai suņu šarmu, bet arī cilvēku prieku un siltumu, kas valdīja šajā kopīgajā pasākumā.

Sabiedrības atsaucība un atbalsts

Pastaiga pulcēja gan korgiju cienītājus, gan citus interesentus, radot draudzīgu un atbalstošu atmosfēru. Daudzi dalībnieki izteica savu cieņu karalienei un viņas mīļotajiem korgijiem, apmainoties ar stāstiem un atmiņām par šo izcilo personību. Pasākums uzsvēra, cik svarīgi ir saglabāt atmiņu par karalieni un nodot tās vērtības nākamajām paaudzēm.

Noslēguma vārdi

Karalienes Elizabetes II piemiņas pasākums Rīgā ar korgiju pastaigu ir lielisks piemērs tam, kā dzīvnieki var apvienot cilvēkus un veidot sabiedrību. Šādi notikumi ne tikai godina izcilas personības atmiņu, bet arī stiprina saikni starp cilvēkiem un dzīvniekiem. Rīga šodien bija pilna mīlestības, cieņas un kopības, un tas, bez šaubām, paliks atmiņā visiem, kas tajā piedalījās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas