FOTO: viesi ierodas uz mūzikas festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2024"Izklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: viesi ierodas uz mūzikas festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2024"

Vairāk foto skaties šeit

Festivāla atklāšana Jūrmalā

Šodien Jūrmalā sākas ilgi gaidītais mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2024". Šis pasākums katru gadu piesaista mūzikas mīļotājus no visas Latvijas un ārvalstīm, piedāvājot izcilu mākslinieku sniegumu un neaizmirstamu atmosfēru. Festivāls ir kļuvis par kultūras notikumu, kas pulcē gan vietējos, gan starptautiskos viesus.

Viesi ierodas festivālā

Šodienas rītā Jūrmalā varēja novērot, kā simtiem viesu ierodas uz festivālu. Daudzi apmeklētāji bija tērpušies stilīgās vasaras drēbēs, sajūtot vasaras gaisotni un gaidot mūzikas piedzīvojumus. Pasākumā gaidāmi dažādi mākslinieki, tostarp vietējie un starptautiskie izpildītāji, kas sniegs koncertus visdažādākajos mūzikas žanros.

Festivāla programma un gaidāmās uzstāšanās

Festivāla programmā iekļauti gan populāri mūzikas izpildītāji, gan jaunie šova talanti. Organizatori sola aizraujošas uzstāšanās, kas iedvesmos un priecēs visus apmeklētājus. Mūzikas mīļotāji ir īpaši satraukti par iespēju redzēt live koncertus un baudīt labi sakārtotu pasākumu divās festivāla dienās.

Atsauksmes no apmeklētājiem

Apmeklētāji jau tagad dalās ar saviem iespaidiem par festivālu, sociālajos tīklos publicējot fotogrāfijas un emocijas no pasākuma. Viena no viesēm, Ilze, stāsta: "Šis festivāls ir kā ikgadējais rituāls. Es vienmēr gaidu to ar nepacietību, jo atmosfēra ir vienkārši fantastiska!".

Sekojiet jaunumiem

Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" gaitā ir plānoti arī vairāki īpaši pasākumi un aktivitātes, tādēļ aicinām visus sekot jaunumiem, lai nepalaistu garām ne mirkli. Vairāk informācijas un aktualitātes var atrast festivāla oficiālajā mājaslapā vai sociālajos tīklos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas