FOTO: Zelta rudens krāsās iekrāsotais Špakovska parks PārogrēCeļotprieks
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 07:33
  • TV3
  • 3

FOTO: Zelta rudens krāsās iekrāsotais Špakovska parks Pārogrē

Vairāk foto skaties šeit

FOTO: Zelta rudens krāsās iekrāsotais Špakovska parks Pārogrē

Dendroloģiskais parks “Lazdukalni”, tautā biežāk saukts tā veidotāja vārdā – Špakovska parks – ir apburjoša atpūtas vieta, kas ik gadus pievelk dabu mīlošus apmeklētājus. Rudenī parks pārvēršas par īstu krāsu šovu, un šogad zelta rudens krāsas ir tās, kas priecē apmeklētājus visā savā krāšņumā.

Parkā valda dabas klusums

Špakovska parks ir pazīstams ne tikai ar ainavisko skaistumu, bet arī ar mieru, ko sniedz dabas klātbūtne. Pastaigas pa parka takām sniedz iespēju izbaudīt klusumu – laiku, kad pilsētas trokšņi paliek aizmugurē. Šķiet, ka daba ir apstājusies, un vienīgā kompānija, kas spēj to izdot, ir parkā lēkājošās vāveres, ko novērojis portāls “tv3.lv”.

Izkāpt no ikdienas rutīnas

Lai izbaudītu rudenīgo krāsu spēli, apmeklētājiem ir jādodas uz Špakovska parku, kur var ne tikai nesteidzīgi pastaigāties, bet arī iepazīt dažādus koku un krāšņumaugu stādījumus, kas šajā laikā izceļas ar īpašu identitāti. Parka ainavas nodrošina lielisku fonu fotogrāfijām, tādēļ ir vērts paņemt līdzi kameru un iemūžināt mirkļus zelta rudenī.

Apmeklē un izbaudi!

Ja vēl neesi bijis Špakovska parkā rudenī, šis ir īstais laiks to izdarīt. Ķer brīdi un izbaudi dabu, kas atklāj savu patieso skaistumu, kad lapas kļūst dzeltenas un sarkanas, un parkā valda maģiska atmosfēra. Neaizmirsti arī par portālu “tv3.lv”, kas sniedz vizuālu ieskatu par parka burvību šajā gada laikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas