Latvijas mazākā pilsēta aicina uz vietējo ražas festivāluZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Latvijas mazākā pilsēta aicina uz vietējo ražas festivālu

Durbe aicina uz "Zemlika" festivālu

Latvijas mazākā pilsēta Durbe ir gatava svinēt vietējo ražu ar divu dienu garu festivālu "Zemlika", kas sāksies piektdien. Šis pasākums ir lieliska iespēja gan vietējiem iedzīvotājiem, gan viesiem izbaudīt vietējo kultūru, lauksaimniecību un sezonālo ražu.

Festivāla programma

Festivāla pirmajā dienā apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, tostarp radošajās darbnīcās, priekšnesumos un izstādēs, kur varēs iepazīt vietējo amatnieku un ražotāju piedāvājumu. Otrajā dienā plānoti ēdienu degustācijas un konkurss par labāko vietējo produktu, kas radīs iespēju apmeklētājiem izbaudīt Latvijas garšas.

Atbalsts vietējiem lauksaimniekiem

Festivāls "Zemlika" ne tikai veicina kopienas saliedētību, bet arī atbalsta vietējos lauksaimniekus, kuri varēs piedāvāt savus augļus, dārzeņus un citus produktus plašākai auditorijai. Tas veicinās izpratni par vietējās produkcijas nozīmi un ilgtspējīgu lauksaimniecību.

Apmeklējuma iespējas

Durbe ir viegli sasniedzama no tuvākajām pilsētām, un festivāls sola kļūt par lielisku izdevību izbaudīt ne tikai kultūras, bet arī dabu. Organizatori aicina visus, kam ir interese par vietējo ražu un kultūru, apmeklēt šo unikālo notikumu, kas veltīts ne tikai sezonai, bet arī Durbes identitātei. Durbe un tās iedzīvotāji ir gatavi uzņemt viesus un svinēt šīs skaistās Latvijas sezonas ražu kopā. Neizlaidiet iespēju piedalīties un būt daļa no šīs īpašās atmosfēras!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas