"Lightning" un Girgensons svin trešo uzvaru pēc kārtasNHL
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 08:51
  • TV3
  • 2

"Lightning" un Girgensons svin trešo uzvaru pēc kārtas

Girgensons uzvar un pievienojas komandas panākumiem

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons ceturtdien izcēlās ar lielisku sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Tampabejas “Lightning” komanda svinēja trešo uzvaru pēc kārtas. Šī uzvara ir būtisks solis komandas ceļā uz izslēgšanas spēlēm un nostiprina viņu pozīciju rezultātu tabulā.

Spēka paņēmiena nozīme spēlē

Girgensons, kurš ir pazīstams ar savu fizisko spēli, šajā spēlē pielietoja vienu spēka paņēmienu, demonstrējot ne tikai savu prasmi, bet arī komandas garu. Šādi paņēmieni ir būtiski, lai izsistētu pretiniekus no ritma un radītu labvēlīgu situāciju saviem līdzspēlētājiem. Girgensona aktivitāte laukumā noteikti palielināja komandas pārliecību par savām spējām.

Komentāri no trenera un spēlētājiem

Pēc spēles “Lightning” galvenais treneris izteica apmierinātību ar komandas sniegumu un atzīmēja, cik svarīgi ir, ka Girgensons ir atradis savas iespējas laukumā. “Zemgus ir ļoti svarīga mūsu komandas daļa. Viņa spēka paņēmieni un komandas darbs palīdz mums gūt panākumus,” sacīja treneris. Arī citi spēlētāji uzsvēra, ka Girgensona klātbūtne laukumā piešķir komandas spēlei papildu asumu.

Trešā uzvara un nākamie mērķi

Tampabejas “Lightning” uzvara šajā spēlē apliecina viņu pieaugošo sākumu sezonā. Ar šo uzvaru viņi ir nostiprinājušies starp labākajām komandām NHL un turpina tiekties pēc izslēgšanas spēļu vietām. Nākamā spēle būs svarīga, lai saglabātu šo uzvaru sēriju un turpinātu būvēt savu sniegumu uz augšu. Girgensons un viņa komanda ir koncentrējušies uz mērķiem, un viņi ir gatavi rīkoties.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas