Reģistrācija Latvijas EA WRC rallija čempionātam "X3000 GMR Bundzis" ir atvērtaMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Reģistrācija Latvijas EA WRC rallija čempionātam "X3000 GMR Bundzis" ir atvērta

Atgriešanās uz ceļa: GMR EA WRC Bundzis otra sezona

Pēc veiksmīgas pirmās sezonas GMR EA WRC Bundzis rallija čempionāts ir oficiāli atgriezies ar otro sezonu. Pagājušajā gadā čempionāts pulcēja lielu dalībnieku skaitu, kopumā piedaloties 77 braucējiem no visas Latvijas. Šī popularitāte apliecina lielo interesi un aizrautību, ko šis sporta veids ieguvis mūsu valstī.

Reģistrācija ir atvērta

Ar prieku ziņojam, ka reģistrācija otrajai rallija čempionāta sezonai ir tagad atvērta. Aicinām visus entuziastus, gan jaunus gan pieredzējušus braucējus, pievienoties šim aizraujošajam notikumam un pārbaudīt savus spēkus Latvijas rallija trasēs. Tā būs iespēja ne tikai sacensties, bet arī piedzīvot adrenalīnu un emocijas, ko sniedz rallija sacensības.

Sponsors, kas padara iespējamu

Otrajā sezonā mūsu čempionātam pievienojas jaudīgi sponsori, tostarp Monster Energy, Kandavas Kartodroms un čempionāta ģenerālsponsors - X3000. Šie uzņēmumi ne tikai atbalsta sportisko garu, bet arī palīdz attīstīt un popularizēt rallija braukšanu Latvijā. Pateicoties viņu ieguldījumam, čempionāts varēs piedāvāt vēl augstāku kvalitāti un daudzveidību dalībniekiem.

Kas jāzina dalībniekiem

Visi potenciālie dalībnieki aicināti iepazīties ar reģistrācijas noteikumiem un prasībām, kā arī sekot līdzi jaunumiem par gaidāmajām sacensībām. Rallija entuziasti var gaidīt aizraujošas sacensības, profesionālu pieeju un lielisku atmosfēru. Pievienojieties mums, lai kopā radītu neaizmirstamus mirkļus uz ceļa!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas