Ar slavenību dalību un krāšņām svinībām aizvadīta sieviešu studijas 10 gadu jubilejaBallītes
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 10:34
  • TV3
  • 3

Ar slavenību dalību un krāšņām svinībām aizvadīta sieviešu studijas 10 gadu jubileja

Jubilejas svinības pārsteidz ar krāšņumu

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā notika izcilā jubilejas pasākums, kurā svinēja sieviešu studijas “Red Rose Lady Studio” 10 gadu pastāvēšanu. Pasākums bija piesātināts ar krāšņām dekorācijām un īpašu atmosfēru, kas radīja svinīgu noskaņu visiem klātesošajiem.

Slavenību klātbūtne piešķir papildus dzirksti

Pasākumā piedalījās ne tikai studijas dalībnieces, bet arī daudzas Latvijas slavenības. Kā galvenā viesmāksliniece uzstājās skaistumkaraliene Loreta Macijevska-Livča, kura ir studijas dibinātāja un dvēseles dzinējspēks. Bija ne tikai emocionāli sveicieni, bet arī daudzus pozitīvus vārdus par studijas sasniegumiem pēdējo desmit gadu laikā.

Svētku programma: radošums un prieks

Svinībās piedalījās radoši talanti, kas klātesošajiem piedāvāja izsmalcinātas performances, dejas un muzikālus priekšnesumus. Pasākuma programmā bija iekļautas arī dalībnieču līdzdalības stāsti, kas izsaka, kā “Red Rose Lady Studio” ir mainījusi viņu dzīvēs.

Kopienas gars un nākotnes vīzija

Līdz ar jubileju tika uzsvērta arī sabiedrības un kopienas loma studijas attīstībā. Studijas dalībnieces, apvienojoties, ir radījušas spēcīgu atbalsta tīklu, kas turpinās iedvesmot un motivēt sievietes ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām. Rītā pēc svinībām studija jau plāno jaunas iniciatīvas, kas turpinās paplašināt tās ietekmi un sniegt iespējas jauniem talantiem. Svinības noslēdzās ar neformālu saziņu un dalīšanos nākotnes plānos, un šī jubilējas reize pierādīja, cik nozīmīga ir sieviešu saliedētība un atbalsts savā starpā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas