«Viens prusaks aizskrēja, bet hameleons bija ļoti labs aktieris.» Kā tapa ģimenes filma «Bum!»
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 08:04
  • LSM
  • 3

«Viens prusaks aizskrēja, bet hameleons bija ļoti labs aktieris.» Kā tapa ģimenes filma «Bum!»

Jaunā filma "Bum!" - Sirsnīgs piedzīvojums pusaudžiem

Bērnu filmu vēsturē ir daudz stāstu, kas pavasara un vasaras svētkus piepilda ar prieku un smaidiem. Šoreiz uzņemta ģimenes piedzīvojumu filma "Bum!" kāpj uz ekrāniem, piedāvājot sirsnīgu un jautru stāstu par mūsdienu pusaudžu pasauli. Filma sola ne tikai jautrību, bet arī emocionālas atklāsmes, kas noteikti iepriecinās skatītājus.

Režisores, kas zina, kā iepriecināt bērnus

Filmas "Bum!" režisores ir Marta Selecka un Andra Doršs, kas pazīstamas ar saviem darbiem tādos bērnu mīļotajos seriālos kā "Tutas lietas" un "Emī un Rū". Abas režisores ir ieguvušas lielu auditorijas atzinību, un nav šaubu, ka viņu pieredze un radošums radīs jaunu ģimenes filmu, kas pievērš uzmanību ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem, kuri vēlas atjaunot savas atmiņas par bērnību.

Prusaki un hameleoni - interesanta stāsta elementi

Filmas "Bum!" sižets neaptver tikai pusaudžu attiecības un viņu izaicinājumus, bet arī interesantas un neparastas varoņu izvēles. “Viens prusaks aizskrēja, bet hameleons bija ļoti labs aktieris.” Šī frāze kļuvusi par simbolu filmas radošajam piegājienam, jo tajā tiek izmantoti dažādi dzīvnieku tēli, kas var kalpot kā metafora pusaudžu emocionālajām izmaiņām un adaptēšanās spējām.

Filmas iznākšana - vai tu to gaidi?

Starp skatītājiem, kuri ir izauguši ar Molly Seleckas un Andras Dorša iepriekšējiem darbiem, tiek gaidīta filmas "Bum!" pirmizrāde novembra sākumā. Šī filma ir lieliska iespēja visai ģimenei sanākt kopā un izbaudīt piedzīvojumus, kas bagāti ar smiekliem, mācībām un patīkamu muzikālu pavadījumu. Atzīmējiet datumu savās kalendārās, jo "Bum!" noteikti iegūs vietu ne tikai bērnu, bet arī vecāku sirdīs!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas