«Normāla ģimene». Vidusskolas sirdsāķīši Juta un Raimonds strādā kopā līdz pat spēku izsīkumam un audzina mazuli
Dzīve un stils
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 05:30
  • LSM
  • 3

«Normāla ģimene». Vidusskolas sirdsāķīši Juta un Raimonds strādā kopā līdz pat spēku izsīkumam un audzina mazuli

Par Jutu un Raimondu: Mīlestība un sadarbība

Juta un Raimonds, divi talantīgi literāti, ir kopā jau kopš vidusskolas laikiem. Viņu attiecības ir ne tikai romantiskas, bet arī cieši saistītas ar profesionālo dzīvi - abi strādā vienā izdevniecībā, plecu pie pleca, lai īstenotu savus radošos projektus. Laiks, ko viņi pavada kopā, ir veltīts ne tikai rakstīšanai, bet arī ģimenes attiecību stiprināšanai.

Jaunā ģimene un izaicinājumi

Jutai un Raimondam ir ne tikai kopīgs darbs, bet arī kopīga dzīve, kas ietver mājdzīvniekus - kaķi un suni, kā arī jaunāko ģimenes locekli - dēlu Miķeli, kuram ir vien trīs nedēļas. Jaunais vecāks stāsta, ka bērna ienākšana pasaulē ir bijusi kaut kas negaidīts, tomēr šis lēmums tika pieņemts, ņemot vērā vēlmi uz brīdi "nokratīt no trases" un veltīt laiku ģimenes nepieciešamībām.

Darba un ģimenes balanss

Jutai un Raimondam joprojām ir jāpārvar ikdienas izaicinājumi, lai spētu apvienot darbu un ģimenes dzīvi. Darbs literatūrā prasa lielu ieguldījumu un radošumu, taču tagad tam pievienojas arī jauni pienākumi attiecībā uz mazuli. Juta atzīst, ka šis jaunais posms ir gan izaicinājums, gan iespēja, un viņi cenšas atrast līdzsvaru starp darbu un vecāku pienākumiem.

Kopā līdz spēku izsīkumam

Kā daudziem radošiem cilvēkiem, Jutas un Raimonda darba dienas nesniedzas līdz tradicionālajam 8 stundu grafiku. Viņu radošais process bieži ieplūst personīgajā dzīvē, bet abi saprot, ka kopā viņi var sasniegt vairāk. Tā nu Juta un Raimonds, strādājot līdz spēku izsīkumam, neskatoties uz nogurumu un izaicinājumiem, jūtas apmierināti ar savu ģimenes dzīvi un radošo ceļu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas