Mārtiņš Zībarts: "Ketijas Vihmanes sniegums – laba ziņa Latvijas izlasei"Basketbols — Dāmas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Mārtiņš Zībarts: "Ketijas Vihmanes sniegums – laba ziņa Latvijas izlasei"

Iepriekšējā spēle un cīņa pret grūtībām

Mārtiņš Zībarts, basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris, pēc Eiropas kausa otrās spēles atzina, ka komanda piedzīvojusi grūtu sākumu, un pastāstīja par cīņu, lai atgūtu zaudēto. "Iekritām mīnusos. Atspēlējoties brīžiem steidzāmies, gribējām īsā laikā atgūt zaudēto," viņš teica. Komanda centās ātri sākt gūt punktus, bet rezultāts nebija optimāls.

Pacietība un labie sniegumi

Zībarts uzsvēra, ka pacietība un komandas sadarbība bija atslēga, lai tuvotos pretiniekam. "Atguvām, spēlējot pacietīgi – kā darījām otrā puslaika pirmajā pusē," viņš piebilda. Šī pieeja ļāva komandai samazināt rezultāta atstarpi līdz pieciem punktiem, taču tad sekoja sāpe — neprecīzi metieni no groza apakšas.

Ketijas Vihmanes sniegums

Tomēr, neskatoties uz cīņas grūtībām, Zībarts izteica cerību, ka Ketijas Vihmanes sniegums ir laba ziņa Latvijas izlasei. Viņas talants un apņēmība sniedz pārliecību par nākotni, veidojot stiprāku bāzi Latvijas sieviešu basketbolā. Komentējot viņas sniegumu, treneris izcēla Vihmanes lomu ne tikai komandas panākumos, bet arī Latvijas basketbola izlasē kopumā.

Nākotnes izaicinājumi

Mārtiņš Zībarts atzīst, ka komandai jāstrādā pie precizitātes un jāizvairās no steidzības, lai ilgtermiņā sasniegtu labākus rezultātus. Viņš uzsvēra nepieciešamību uzlabot metienus un saglabāt fokusu nākamajās spēlēs, lai Malaysia basketbola izlasē iekļūtu finālposmos. "Mums ir jāattīsta mūsu talanti un jānostiprina komandas gars," viņš noslēdza savu izteikumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas