• 2024. gada 16. septembris 13:48
  • JAUNS.LV
  • 8

Gada jaudīgākais mārketinga pasākums Baltic Brand Forum jau šonedēļ

Gada manna mārketinga pasākums

Šonedēļ, 20. septembrī, Rīgas cirks kļūs par Baltijas mārketinga centra skatuvi, uzņemot Baltic Brand Forum (BBF) – gada nozīmīgāko mārketinga un zīmolu pasākumu. Šis pasākums, kas pulcēs dalībniekus no visas Baltijas un dažādām Eiropas valstīm, ir ieguvis reputāciju kā ideāla platforma mārketinga profesionāļiem, lai dalītos ar saviem pieredzes stāstiem un inovācijām.

Humors un izklaide mārketingā

Šī gada BBF temats ir “humors un izklaide mārketingā”. Dalībnieki iepazīsies ar radošiem risinājumiem un pieejām, kas izmanto humoru, lai piesaistītu klientus un veicinātu zīmola atpazīstamību. Šāda perspektīva ir īpaši aktuāla mūsdienīgajā tirgū, kur visi cenšas izcelties un piesaistīt patērētāju uzmanību. Pieredzējuši mārketinga speciālisti dalīsies ar saviem stāstiem, kas apliecina, kā veiksmīgs humors var radīt efektīvus rezultātus.

Balvas un atzinības labākajiem zīmoliem

Ne tikai zināšanu apmaiņa, bet arī svinības par paveikto ir daļa no BBF. Pasākuma laikā tiks godināti veiksmīgākie Baltijas zīmoli, pasniedzot apbalvojumus septiņās kategorijās. Šie apbalvojumi ne tikai atspoguļo nozares sasniegumus, bet arī kalpo kā iedvesma citiem uzņēmumiem, kas tiecas uz labākiem rezultātiem mārketingā un zīmolu attīstībā.

Neaizmirstama pieredze un iespējas

Baltic Brand Forum nav tikai pasākums, kurā var iegūt daudz noderīgas informācijas; tā ir arī iespēja tikties ar citiem mārketinga entuziastiem, veidot jaunus kontaktus un apmainīties ar idejām. Pasākums rada vidi, kurā ir iespējams veidot ilgstošas attiecības un sadarboties nākotnē. Neapšaubāmi, šis būs neaizmirstams notikums ikvienam, kurš vēlas attīstīt savas zināšanas un prasmes mārketinga jomā. Tāpēc neaizmirstiet: 20. septembris ir datums, kas iezīmējas ikviena mārketinga profesionāļa kalendārā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas