Gailītis un co pārsteidz Eirolīgas meistarus, Mejerim graujoša uzvara RumānijāBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Gailītis un co pārsteidz Eirolīgas meistarus, Mejerim graujoša uzvara Rumānijā

Jāņa Gailīša komanda pārsteidz Eirolīgas grandus

Latvijas basketbola treneris Jānis Gailītis šonedēļ izpildīja savu uzdevumu ar godu, jo viņa vadītā “Syntainics” komanda sestdien, 19. oktobrī, savā laukumā spēja pārsteigt ULEB Eirolīgas lielo klubu Minhenes “Bayern”. Šī uzvara ne tikai pierādīja, ka Latvijas basketbola talants var sacensties pat ar vadošajām eiropiešu komandām, bet arī nostiprināja “Syntainics” pozīcijas sezonā.

Spraiga cīņa līdz pēdējai sekundei

Spēle izvērtās par īstu basketbola drāmu, kurā katra komanda centās gūt uzvaru. Sākums bija visai līdzīgs, un pirmajā ceturtdaļā “Bayern” guva nelielu pārsvaru ar 19:17. Tomēr “Syntainics” uzreiz sekoja un otrajā ceturtdaļā nostiprināja savu līderpozīciju, tādējādi noslēdzot pirmo puslaiku ar 40:35 savā labā.

Mejeris un komanda demonstrē izcilu sniegumu

Izcilu sniegumu demonstrēja arī komandas līderis, kurš veiksmīgi vadīja “Syntainics” spēli, gūstot izšķirošus punktus brīdī, kad pretinieki centās atgūt kontroli. Arī aizsardzība strādāja nevainojami, ļaujot samazināt “Bayern” uzbrukuma ieteikumu, izpildot minūtes beigās stratēģiski svarīgas spēles epizodes.

Turnīra izskats un nākotnes iespējas

Šī uzvara sniedz “Syntainics” ne vien emocionālu pacēlumu, bet arī būtisku punktu turnīra tabulā. Ar šādu sniegumu komanda ir pierādījusi, ka var sevi apliecināt Eirolīgā, un nostiprināt tās pozīcijas, no kā nākotnē cerēsim gūt papildu panākumus. Jāņa Gailīša vārds noteikti tiks minēts starp Eiropas labākajiem treneriem, ja viņš turpinās vadīt komandu šādos augstumos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas