Kurucs ar "double-double" sekmē Mursijas uzvaru, Kulačkovskis produktīvs RumānijāBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Kurucs ar "double-double" sekmē Mursijas uzvaru, Kulačkovskis produktīvs Rumānijā

Kurucu ietekme uz “Murcia” panākumiem

Brāļu Artūra un Rodiona Kurucu pārstāvētā “Murcia” vienība sestdien, 19. oktobrī, demonstrēja pārliecinošu sniegumu Spānijas augstākās jeb ACB līgā, pārspējot “Zaragoza” ar rezultātu 88:74. Izcili piedaloties spēlē, Artūrs Kurucs paveica divas reizes vairāk nekā desmit punktus un piespēles, sasniedzot "double-double" – 15 punkti un 10 atlēkušās bumbas. Viņa sniegums bija izšķirošs, palīdzot komandai nostiprināties spēles gaitā.

Spēles gaita un izšķirošās momenti

Spēles sākumā “Murcia” sastopās ar spēcīgu “Zaragoza” aizsardzību, kas ļāva pretiniekiem izvirzīties vadībā ar rezultātu 19:11. Tomēr “Murcia” nepadedzās, un otrajā ceturtdaļā viņi spēja atgūties, pateicoties labam sniegumam no visiem komandas locekļiem. Trešajā ceturtdaļā, pateicoties Kuruca un citu spēlētāju aktīvai darbībai, “Murcia” ieguva vadību un šos panākumus sekmīgi noturēja līdz spēles beigām.

Kulačkovska sniegums Rumānijā

Savukārt Rumānijā KF “U-BT Cluj-Napoca” uzvarēja spēlē pret “Miercurea Ciuc” ar 85:77. Latvijas basketbolists Kulačkovskis bija viens no produktīvākajiem savai komandai, iegūstot 19 punktus un 7 atlēkušās bumbas. Viņa meistarība un precizitāte uzbrukumā ļāva komandai gūt svarīgu uzvaru Rumānijas basketbola līgā.

Secinājums

Gan Artūra, gan Rodiona Kurucu sniegums Spānijā un Kulačkovska sekmīgās izspēles Rumānijā liecina par Latvijas basketbolistu ievērojamo ieguldījumu ārvalstu komandās. Šie panākumi nostiprina Latvijas basketbola pozīcijas Eiropā un iedrošina citus jaunus spēlētājus sekot šo sportistu pēdām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas