Gluzunova atsakās Artjomam pagatavot štovētus kāpostus: es negribu pēc tam ošņāt tās smakasIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Gluzunova atsakās Artjomam pagatavot štovētus kāpostus: es negribu pēc tam ošņāt tās smakas

Ventspilī: romantiska atkāpe ar kulinārijas izaicinājumiem

Dziedātāja Elīna Gluzunova un viņas dzīvesbiedrs Artjoms ieradās Ventspilī, lai izbaudītu brīvdienas un gūtu iedvesmu jauniem piedzīvojumiem. Viņu apmešanās vieta, viesnīca, pārsteidza ar skaisti iekārtotu virtuves zonu, kas mudināja abus mēģināt pagatavot vakariņas. Taču, kā izrādījās, vienoties par maltīti nebija tik vienkārši.

Vakariņu plāni izjūk

Neskatoties uz skaistajiem apstākļiem, Elīna un Artjoms sastapa lielus izaicinājumus savos vakariņu plānos. Sarunas laikā Elīna atteicās pagatavot vienu no tradicionālajām pusdienu ēdienām – štovētus kāpostus, pamatojot to ar vēlmēm izvairīties no nepatīkamām smaržām, kas varētu iegūt viņu viesnīcas numuriņu. "Es negribu pēc tam ošņāt tās smakas," atzinusi dziedātāja, norādot uz kulinārijas izvēlēm, kas nezaudē savas aktualitātes.

Sadarbības garša un pieņēmumi

Šāda situācija, protams, atklāj interesantu dinamiku starp pāri, kas nenoliedzami nodarbojas ne tikai ar gastronomiju, bet arī ar katra cita viedokļa cienīšanu un sapratni. Artjoms, mēģinot piedāvāt alternatīvas vakariņu idejas, ir spiests izsisties no ierastā mājās sagatavotās maltītes komforta. Tādējādi pāris nonāk priekšā neaizmirstamai kulinārijas diskusijai, kurā jāatrod vidusceļš starp abām gaumēm.

Prieks par ikdienas momentiem

Lai arī vakariņu plāni varēja būt apgrūtināti, Elīna un Artjoms izmantoja šo iespēju, lai izbaudītu atpūtu un pavadītu kvalitatīvu laiku kopā. Šādas situācijas atgādina, ka pat visneparedzamākajos brīžos ir jānovērtē kopējā pieredze un izbaudīt katru mirkli — ne tikai kulinārijā, bet arī dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas