Gvardiola pesimistisks par de Breines atgriešanos gaidāmajā ČL mačāFutbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Gvardiola pesimistisks par de Breines atgriešanos gaidāmajā ČL mačā

Gvardiola runā par de Breines atgriešanos

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras “City” galvenais treneris Peps Gvardiola izteicās pesimistiski par Kevina de Breines iespējamību atgriezties ierindā gaidāmajā UEFA Čempionu līgas mačā pret Prāgas “Sparta”, kas norisināsies trešdien, 23. oktobrī.

Traumas ietekme uz komandas plāniem

Pēdējās nedēļas laikā de Breina ir saskāries ar savainojumu, un Gvardiola norādīja, ka šī situācija būtiski ietekmē komandas sagatavošanās procesus. “Diemžēl mums ir jāiztiek bez viņa, un es neesmu pārliecināts, vai viņš būs gatavs spēlēt jau nākamajā mačā,” sacīja Gvardiola.

Kompānija noraida spiedienu

Gvardiola uzsvēra, ka neskatoties uz de Breines prombūtni, komanda ir apņēmīga un spējīga izcīnīt panākumus. “Mums ir citi spēlētāji, kas spēj uzņemties atbildību, un mēs paļaujamies uz viņiem. Kevins ir nozīmīgs spēlētājs, taču mēs turpināsim cīnīties,” piebilda treneris.

Gaidāmās spēles nozīme

Mājas spēle pret Prāgas “Sparta” ir svarīga ne tikai rezultāta ziņā, bet arī komandas nostiprināšanai turnīra tabulā. Arī bez de Breines “City” cer uz uzvaru, tomēr ikviens saprot, cik svarīgi ir būt pilnīgā sastāvā, lai sasniegtu augstākos mērķus.

Fanus uztrauc de Breines traumas sekas

Gvardiola pesimisms ir saskatāms arī fanu vidū, kuri satraukti gaida informāciju par de Breines atgriešanos. Spēlētāja prombūtne noteikti ietekmē komandas dinamiku un fanu cerības šajā turnīrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas