HMD Skyline viedtālruņa apskats – Nokia Lumia reinkarnācijaTehnoloģijas
Foto un virsraksts: Kursors
  • 2024. gada 2. oktobris 00:00
  • Kursors
  • 10

HMD Skyline viedtālruņa apskats – Nokia Lumia reinkarnācija

```html

Jauns viedtālruņa laiks HMD

Vienmēr ir interesanti notestēt, ko “jaunu”. Paldies Bite, ka viņi nebaidās piedāvāt arī zīmolus, kas prasa nedaudz skaidrojumu! Kādēļ vārdu “jauns” liku pēdiņās? Tādēļ, ka HMD pie viedtālruņu debesīm gozējas jau 7 gadus.

HMD un Nokia mantojums

Pēc Nokia fiasko ar neveiksmīgajām Microsoft laulībām, bariņš bijušo Nokia darbinieku dibināja HMD, jeb Humane Mobile Devices (cilvēku mobilās ierīces vai mobilās ierīces cilvēkiem). Starp citu, lai saprastu, kas tas par zvēru, izlasi manu pašu pirmo rakstu, ko publicēja Kursors.lv. Tā HMD centās attaisnot smago Nokia mantojumu, bet, godīgi sakot, viņiem lāga nesanāca.

Produkti un konkurētspēja

Produktivi bija, maigi sakot, neizteiksmīgi, un nespēja izcelties uz spilgtā Ķīnas piedāvājuma un cenas fona. Visi gaidīja premium ierīces, tā vietā jaunā Nokia koncentrējās uz pablāvām budžeta un vidējās klases ierīcēm, kas nespēja izcelties uz konkurentu fona. Vienīgais izņēmums bija pirms pieciem gadiem Nokia 9 PureView, kas centās valdzināt ar sešām kamerām aizmugurē, bet arī šis modelis neiztika bez problēmām.

Kā nākotne izskatās HMD Skyline

Diemžēl, no meteorītiskas peļņas sākumā, fani pamazām samazināja interesi pēc atjaunotās Nokia viedtālruņiem. Pēc šīm neveiksmēm, lielās Nokia pacietības mērs bija pilns, tādēļ leģendārais zīmols nolēma kardināli nomainīt logo, lai vairs neasociētos ar viedtālruņiem. Tādēļ šogad HMD nolēmis turpināt ceļu industrijā pats ar savu zīmolu, un HMD Skyline varētu būt jaunais solis šajā virzienā. ```

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Kursors portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas