Iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi Jūrmalā sasniegusi pēdējo 25 gadu augstāko līmeniLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 22:38
  • NRA
  • 2

Iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi Jūrmalā sasniegusi pēdējo 25 gadu augstāko līmeni

Iedzīvotāju apmierinātības pieaugums Jūrmalā

Iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi Jūrmalā turpina pieaugt, sasniedzot augstāko vērtējumu pēdējo 25 gadu laikā. Šo informāciju sniedzis Sabiedriskās domas pētījumu centrs "SKDS", izpētot vietējo iedzīvotāju viedokļus un dzīves kvalitāti, kā arī labklājību pilsētā.

SKDS aptauja kā pamats secinājumiem

Šī gada aptaujā ir iekļauti vairāki jautājumi, kas saistīti ar iedzīvotāju dzīves apstākļiem, vides pieejamību un pilsētas attīstību. SKDS atklāja, ka Jūrmalas iedzīvotāji ne tikai ir apmierināti ar vietējo infrastruktūru, bet arī ar sabiedriskajiem pakalpojumiem, kas pozitīvi ietekmē viņu ikdienas dzīvi.

Pašvaldības ieguldījums dzīves kvalitātē

Pilsētas pašvaldība ir norādījusi, ka šāda augsta apmierinātība ar dzīvi ir rezultāts ieguldījumiem infrastruktūras attīstībā, sociālo pakalpojumu uzlabošanā un kultūras pasākumu organizēšanā. Jūrmalas pilsētas domes pārstāvji uzsver, ka turpinās strādāt pie esošo problēmu risināšanas un jaunu iniciatīvu ieviešanas, lai vēl vairāk uzlabotu dzīves kvalitāti.

Nākotnes perspektīvas

Lai gan iedzīvotāju apmierinātība šobrīd ir augsta, pilsētas vadība ir apņēmusies neapstāties pie sasniegtā. Paredzams, ka tuvākajā nākotnē tiks realizēti jauni projekti un uzlabojumi, kas būs vērsti uz Jūrmalas ilgtspējīgu attīstību un labklājību, tādējādi nodrošinot iedzīvotājiem vēl labvēlīgākus dzīves apstākļus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas