Ilze Grase‑Ķibilde kopā ar bērniem sākusi jaunu dzīvi VācijāPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 10:15
  • TV3
  • 5

Ilze Grase‑Ķibilde kopā ar bērniem sākusi jaunu dzīvi Vācijā

Jauna dzīve Vācijā

Ilze Grase-Ķibilde, pazīstama uzņēmēja auto nozarē, kopā ar saviem bērniem - sešus gadus veco meitu Jasmīnu un 10 gadus veco dēlu Paulu - septembrī pārcēlās uz dzīvi Vācijas pilsētā Ingolštadtē. Šis solis ir bijis nozīmīgs pagrieziens ne tikai viņas karjerā, bet arī ģimenes dzīvē.

Profesionāli izaicinājumi

Lēmums par dzīves vietas maiņu ir nācis kā rezultāts Ilzes vēlmei piedzīvot jaunus profesionālos izaicinājumus. Vācija, kā pazīstama auto nozares centrs, piedāvā plašākas iespējas attīstīt karjeru un paplašināt uzņēmuma darbību. Ilze ir apņēmības pilna izmantot šo iespēju, lai gūtu jaunas zināšanas un pieredzi, kas palīdzētu viņai kļūt par vēl veiksmīgāku uzņēmēju.

Ģimenes pielāgošanās

Pārcelšanās uz jaunu valsti ir arī liels solis bērniem. Jasmīnai un Paulam nākas pielāgoties jaunajiem apstākļiem: jauna skola, jauni draugi un sveša valoda. Ilze ir pārliecināta, ka šī pieredze bagātinās viņu dzīvi un palīdzēs attīstīt daudzskaitlīgas prasmes, kas noderēs nākotnē.

Ilzes mērķi Vācijā

Ilze ir savairojusi sev ambiciozus mērķus Vācijā, plānojot ne tikai turpināt attīstīt savas uzņēmējdarbības prasmes, bet arī iesaistīties vietējā kopienā. Viņas vīzija ir veidot ne tikai karjeru, bet arī radīt apstākļus, kuros viņas bērni varētu laimīgi un veiksmīgi augt.

Noslēgums

Kopā ar bērniem jauna dzīve Ingolštadtē sola daudz jaunu iespēju un piedzīvojumu. Ilze Grase-Ķibilde talants un apņēmība liecina, ka šis solis var kļūt par atspēriena punktu viņas karjerai un pozitīvu piemēru citiem, kuri apsver iespēju meklēt jaunus izaicinājumus ārpus Latvijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas