• vakar 12:36
  • LSM
  • 3

Interneta žurnāla «Satori» galvenā redaktora amatā stājas Andrejs Vīksna

Jauni Vēji Satori Redakcijā

Interneta žurnāls «Satori» paziņojis par būtiskām izmaiņām savā redakcijā. No septembra par galveno redaktoru kļūst Andrejs Vīksna – talantīgs literāts, tulkotājs un kritiķis, kurš pievienojās žurnālam 2019. gada laikā. Vīksna ir pazīstams ne tikai ar saviem literārajiem darbiem, bet arī ar spēcīgām analīzēm un kritikas tekstiem, kas bagātinājuši Latvijas kultūras telpu.

Agnese Radziņa Pievieno Jaunu Enerģiju

Satori redakcijai pievienosies arī dzejniece Agnese Radziņa, kura ieņems ziņu redaktores un projektu vadītājas amatu. Radziņa ir pazīstama ar saviem poētiskajiem darbiem un radošo pieeju, un sagaidāms, ka viņas klātbūtne palīdzēs attīstīt jaunas idejas un projektus žurnālā, veicinot tā daudzveidību un jauninājumus.

Stiprinās Satori Identitāti

Satori ir vienmēr bijis vadošais kultūras un literatūras žurnāls, kas piedāvā unikālus un kritiskus skatījumus uz mūsdienu notikumiem. Ar Vīksnas un Radziņas pievienošanos tiek prognozēts, ka žurnāls turpinās stiprināt savu identitāti kā svarīgu platformu Latvijas radošajai kopienai, sniedzot lasītājiem augstas kvalitātes saturu un jaunas perspektīvas pašreizējās literatūras un mākslas jomā.

Graujot Tradīcijas un Veidojot Nākotni

Pārmaiņas, ko nesīs jaunie redakcionālie līderi, liek domāt par to, kā Satori nākotnē attīstīsies un pielāgosies mūsdienu sabiedrības vajadzībām. Vīksna un Radziņa ieplāno radīt jaunas rakstu sērijas, pasākumus un sadarbības projektus, kas varētu piesaistīt plašāku auditoriju un aktivizēt diskusijas par aktuālām tēmām. Satori atrodas uz nozīmīgas pārejas sliekšņa, ar cerību uz pārmaiņām, kas turpinās iedvesmot un apvienot Latvijas kultūras entuziastus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas