Intervija ar rallistu Mārtiņu Sesku – "Aizmugurē" pulksten 16Citi/Motoru sports/Aizmugure
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 3. oktobris 09:00
  • Delfi
  • 14

Intervija ar rallistu Mārtiņu Sesku – "Aizmugurē" pulksten 16

Intervija ar Mārtiņu Sesku: Latvijas Rallija Lepnums

Rallija pasaulē Mārtiņš Sesks ir vārds, kas izskanējis tajā pat stājos augstākajā līmenī kā Latvijas labākais rallija braucējs. Pēc aizvadītajiem trim sacensību posmiem Pasaules rallija čempionātā (WRC), viņa pieredze ieguvusi jaunu dimensiju. Mārtiņš dalās savās izjūtās par debijas posmiem un nākotnes plāniem, liekot skatītājiem just līdzi viņa ceļojumam.

Pirmā Debija un Panākumi Polijā

Sesks uzsāka savu WRC karjeru Polijā, kur izcīnīja godpilno piekto vietu. "Tas bija īpašs brīdis manā karjerā, un es jutos ļoti apmierināts ar savu sniegumu," saka Mārtiņš. Debijas posmā viņš parādīja ne tikai talantu, bet arī spēju sacensties ar pasaules labākajiem, pierādot, ka Latvijā audzētie ralliji ir gatavi lieliem izaicinājumiem.

Divas Uzvaras un Goda Pjedestāla Izslīdēšana Čīlē

Savā dzimtenē, Mārtiņš guva divas uzvaras dažādos ātrumposmos, tomēr Čīles rallijā cieta neveiksmi. "Bijām tuvu tam, lai izcīnītu goda pjedestālu, bet tehniskās ķibeles un nelaimes gadījumi mūs attālināja no mērķa," viņš atceras. "Tas lika saprast, ka rallijā viss ir iespējams, un katra kļūda var ietekmēt rezultātu."

Mediju Uzmanībā un Nākotnes Plāni

Intervijā raidījumā "Aizmugure", kas sāksies pulksten 16, Mārtiņš atklāja, kā jūtas nonācis mediju uzmanības centrā. "Tas ir izaicinājums, bet arī privilēģija. Es vēlos dalīties ar savu stāstu un iedvesmot citus. Nākotnē plānoju turpināt attīstīt savas prasmes un sacensties augstākā līmenī," viņš uzsver.

Tehniskās Ķibeles un Skatītājiem Neredzamais

Runājot par tehniskajiem izaicinājumiem Čīles rallijā, Mārtiņš skaidro, ka daudzas problēmas palika skatītāju nepamanītas. "Šāda veida situācijas ir daļa no rallija, un svarīgi ir ātri reaģēt un pielāgoties," viņš piebilst. Sesks norāda, ka šo pieredzi izmantos nākotnē, lai vairāk sagatavotos negaidītiem izaicinājumiem trasē. Mārtiņa Seska ceļojums turpinās, un mēs varam tikai gaidīt nākamo posmu, lai redzētu, kāda būs viņa nākamā uzvara ralliju pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas