• 2024. gada 28. augusts 20:00
  • NRA
  • 13

Izmēģini! Grieķu tomātu pankūkas

Ievads: Dārza tomāti un jaunas receptes

Kad dārza tomāti ir viegli un plaši pieejami, ir īstais brīdis izmēģināt dažādas jaunas receptes. Šajā laikā, kad saulainie dārzi sniedz bagātīgu ražu, kāpēc nevēlami izmēģināt kaut ko jaunu un garšīgu? Šoreiz iesakām pagatavot gardās grieķu tomātu pankūkas, kas ir ideāli piemērotas vasaras dienām.

Grieķu tomātu pankūku pievilcība

Grieķu tomātu pankūkas, pazīstamas arī kā "tomatokeftedes", ir tradicionāla grieķu uzkoda, kuru var baudīt gan kā uzkodu, gan kā galveno ēdienu. Šīs pankūkas ir garšīgas, aromātiskas un piesātinātas ar svaigiem dārzeņiem, padarot tās par ideālu izvēli ikvienam dārza mīļotājam. Šī recepte ne tikai ļaus jums izmantot dārza labumus, bet arī sniegs iespēju iepazīt grieķu virtuvi.

Receptes sastāvdaļas

Lai pagatavotu grieķu tomātu pankūkas, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas: - 500 g fresha tomātu - 1 sīpols - 100 g miltu - 1 ola - 100 g fetas sieru - Svaigi pētersīļi - Sāls pēc garšas - Pipari pēc garšas - Eļļa cepšanai

Pagatavošana soli pa solim

1. Sākumā nomizojiet un smalki sagrieziet tomātus. 2. Sakapājiet sīpolu un pētersīļus. 3. Sajauciet sagatavotos dārzeņus ar miltiem, olu, smalki sagrieztu fetas sieru, sāli un pipariem, līdz iegūstat viendabīgu masu. 4. Uzkarsējiet eļļu pannā un veidojiet nelielus pankūku veidņus no dārzeņu masas. Cepiet līdz zeltaini brūnai krāsai abās pusēs. 5. Pasniedziet pankūkas siltas, ar jogurtu vai jogurta mērci.

Noslēgums: Garšīgi brīvdienu mirkļi

Grieķu tomātu pankūkas ir ne tikai viegli pagatavojamas, bet arī sniedz lielisku iespēju pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem. Baudot šo gardo ēdienu, jūs varēsiet izjust vasaras garšu katrā kumosā. Izmēģiniet šo recepti un dalieties savos piedzīvojumos sociālajos tīklos! Datu krājumā atrodas vēl daudz pārsteigumu – turpiniet eksperimentēt ar dārzeņu sporādiskajām labumiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas