Jā, tas ir Džeka Nikolsona dēls Rejs un uz mata tāds pats šermuļus uzdzenošais smaidiņš. Viss par slavenā aktiera sešiem bērniemIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Jā, tas ir Džeka Nikolsona dēls Rejs un uz mata tāds pats šermuļus uzdzenošais smaidiņš. Viss par slavenā aktiera sešiem bērniem

Rejs Nikolsons — Aktiera Džeka Nikolsona atspulgs

Viens no slavenākajiem Holivudas aktieriem, Džeks Nikolsons, kādreiz uzņēma šausmu filmas, kas palikušas atmiņā visiem kinomīļiem. Tagad viņa dēls Rejs Nikolsons piedalās turpinājumā filmai "Smaids 2", un, pēc pirmajām atsauksmēm, viņš izskatās un uzvedas gluži kā viņa tēvs. Ar šermuļus uzdzenošajiem smaidiem un izteiksmēm, Rejs pierāda, ka talants noteikti ir ģenētisks.

Džeka Nikolsona bērni — talants un mantojums

Džeks Nikolsons ir lepns tēvs sešiem bērniem, katram no kuriem ir savs stāsts un talanti. Viņa bērni ir pierādījuši, ka radošums un mākslinieciskā izpausme sastopama ne vien aktiera talantā, bet arī viņa pēcnācēju dzīvē. No dēlēm Reja un Džordanā līdz meitai Loru, viņi visi ir izveidojuši karjeras savās jomās, turpinot ģimenes mantojumu.

Jaunā filma "Smaids 2" — gaidāmais šausmu hits

"Smaids 2" ir gaidāmā šausmu filma, kas solās būt viens no gada lielākajiem kino notikumiem. Filmas stāsts, tāpat kā pirmajā daļā, sola spēcīgu šausmīgi kutinošo atmosfēru, un Reja Nikolsona dalība tajā ir ievērības cienīga. Viņa līdzība ar tēvu, kas pazīstams ar savu šausminošo smaidu, ir kārdinājums visiem Džeka fans un jaunajiem kinomīļiem.

Nākotne Holivudā — Reja ceļš

Ir interesanti redzēt, kā Rejs attīstīsies kā aktieris un kā viņa karjera attīstīsies pēc "Smaid 2" iznākšanas. Vai viņš spēkosies sekot sava tēva pēdām, vai atradīs savu unikālo stilu? Laiks rādīs, bet fani un kritiķi noteikti sekos Reja gaitām ar lielu interesi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas