Jauniešus, skolotājus un mentorus aicina pieteikties «Jauno vides reportieru» programmā
Dzīve un stils
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 09:04
  • LSM
  • 6

Jauniešus, skolotājus un mentorus aicina pieteikties «Jauno vides reportieru» programmā

Vides izglītības programmas jaunā sezona

Sākusies Vides izglītības fonda "Jaunie vides reportieri" jaunā sezona. Šī ir lieliska iespēja jauniešiem, skolotājiem un mentoriem, lai piedalītos sākotnējā izglītības programmā, kas veicina vides apziņu un radošumu.

Kurš var pieteikties?

Līdz 27. oktobrim ikviens jaunietis vecumā no 11 līdz 25 gadiem, kā arī skolotāji un jauniešu mentori ir aicināti pieteikties šai unikālajai programmai. Tas ir lielisks veids, kā apgūt jaunas prasmes un paplašināt savu redzesloku.

Programmas sniegtās iespējas

"Jauno vides reportieru" programma piedāvā dalībniekiem iespēju attīstīt savas žurnālistikas un radošās prasmes, piedalīties jauniešu misijās, kā arī aktīvi iesaistīties pasākumos un konkursos. Tas ir veids, kā jaunieši var izteikt savas idejas un ietekmēt sabiedrību, runājot par svarīgām vides tēmām.

Kāpēc būtiski piedalīties?

Piedaloties šajā programmā, jaunieši ne tikai iegūst noderīgas zināšanas un prasmes, bet arī var kļūt par vides aizstāvjiem un aktīvi ietekmēt savu apkārtējo vidi. Tas ir svētīgs darbs, kas sniedz iespēju pozitīvi ietekmēt sabiedrību un veicināt ilgtspējīgu attīstību.

Pieteikšanās process

Ja jūs interesē šī programma, nepieciešams savlaicīgi pieteikties, jo vietu skaits ir ierobežots. Informācija par pieteikšanās procesu ir pieejama Vides izglītības fonda mājaslapā, kur var atrast arī papildu informāciju par programmas norisi un aktīvām aktivitātēm. Iesaistieties un kļūstiet par aktīviem "Jauno vides reportieru" dalībniekiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas