Jēkabpils "Lūši" un "Robežsardze"/"Rīga" volejbolisti izcīna uzvaras Baltijas līgas mačosVolejbols
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 21:29
  • TV3
  • 3

Jēkabpils "Lūši" un "Robežsardze"/"Rīga" volejbolisti izcīna uzvaras Baltijas līgas mačos

Jēkabpils "Lūši" ar pārliecību uzsāk sezonu

Jēkabpils volejbola komanda "Lūši" sestdien ar pārliecinošu uzvaru sāka "Cronimet" Baltijas volejbola līgas jauno sezonu. Komanda, kas iepriekšējā sezonā izcīnīja lieliskus rezultātus, šoreiz vēlējās parādīt savas ambīcijas, un viņiem tas izdevās, uzvarot pretinieku ar pārliecību.

“Robežsardze”/“Rīga” demonstrē spēku

Tāpat sekmīgu sezonas sākumu piedzīvoja “Robežsardze”/“Rīga”, kas arī svinēja uzvaru savā pirmajā mačā Baltijas līgā. Rīgas komanda, pazīstama ar savu izturību un dinamisko spēles stilu, uzsāka turnīru ar iespaidīgu sniegumu. Šīs uzvaras neapšaubāmi palielina komandas pašapziņu un motivāciju tālākajiem mačiem.

Jaunā sezona sola aizraujošas cīņas

Baltijas volejbola līga sola aizraujošas cīņas ne tikai Jēkabpils un Rīgas komandām, bet arī citām komandām, kas piedalās turnīrā. Arvien vairāk komandām cenšoties pacelt savas spēles kvalitāti, ir skaidrs, ka šajā sezonā sagaidāmas daudz interesantu un sīvu spēļu. Gan "Lūši", gan "Robežsardze"/"Rīga" skaidri apņēmās cīnīties par augstvērtīgām vietām līgā.

Skatītāji gūst baudu no volejbola

Pirmajā spēļu dienā volejbola līdzjutēji varēja izbaudīt lielisku sniegumu un emocijas, kas piedāvāja aizraujošas cīņas gan laukumā, gan tribīnēs. Gan “Lūši”, gan “Robežsardze”/“Rīga” komandas saskārās ar lielu līdzjutēju atbalstu, un tas noteikti veicinās komandu cenšanos izcīnīt uzvaras arī nākamajos mačos. Jēkabpils un Rīgas komandas ir ieguvušas spēcīgas pozīcijas, un tās lepojas ar sākotnējiem panākumiem. Turpmākās spēles noteiks, kā attīstīsies situācija, taču šīs uzvaras ir stabils pamats veiksmīgai sezonas turpināšanai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas