"Jelgava" cienīga arī pret otru Rīgas lielklubu, taču turpina tuvināties izkrišanaiFutbols — Virslīga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Jelgava" cienīga arī pret otru Rīgas lielklubu, taču turpina tuvināties izkrišanai

Riga tuvāk RFS vadībai

Latvijas futbola Virslīgas sacensības kļūst arvien spraigākas, un šodien notikušajā spēlē Rīgas klubs "Riga" turpināja savu spēcīgo sniegumu. Uzvarot "Jelgavu" ar 2:0, Rīga ir pietuvojusies RFS, kas šobrīd ieņem turnīra pirmo vietu. Tikai trīs punkti šķir šos divus klubus, un cīņa par čempionu titulu solās būt aizraujoša līdz pat sezonas beigām.

Jelgava - neglābjams kritums

Savukārt "Jelgava" turpināja savu neveiksmīgo sēriju, piedzīvojot jau otro zaudējumu pēc kārtas. Šis zaudējums "Zemgales Olimpiskā centra" stadionā nostiprināja klubu pēdējā vietā turnīrā. Komandas sniegums šosezon ir bijis nepārliecinošs, un šķiet, ka izkrišana no Virslīgas kļūst arvien reālāka. "Jelgavai" steidzami nepieciešama nopietna pārdomāšana un izmaiņas gan spēlētāju sastāvā, gan komandā kopumā.

Uzvaras nozīme Rīgai

"Riga" uzvara ne tikai nostiprināja komandas pozīcijas topā, bet arī deva jaunu spēku un pārliecību, kas ir izšķiroši svarīgas nākamajās spēlēs. Rīgas klubs demonstrēja izcilu spēli, kas apliecināja, ka viņi ir gatavi cīnīties par titulu līdz pat pēdējai spēlei. Ar šādu sniegumu "Riga" noteikti ir galvenie pretendenti uz Latvijas čempionu titulu.

Nākamie izsakojami soļi Jelgavai

"Jelgavai" tagad ir svarīgi aizdomāties par nākotni un pievērst uzmanību tuvākajiem mačiem. Pārmaiņas ir nepieciešamas, lai atgrieztos sacensību ritmā un uzlabotu komandas sniegumu. Šobrīd ir svarīgi, lai komanda spētu apvienot spēkus un pacelt garastāvokli, lai cīnītos par izdzīvošanu Virslīgā. Spilgtāka un apņēmīgāka spēle noteikti varētu palīdzēt Jelgavai izkļūt no grūtā stāvokļa, kas apdraud viņu vietu elitārā līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas