Kalifornijas finanšu ministre pauž sajūsmu par Latviju un saskata iespējas investīcijāmEkonomika/Delfi plus/Delfi bizness
Foto un virsraksts: Delfi

Kalifornijas finanšu ministre pauž sajūsmu par Latviju un saskata iespējas investīcijām

Kalifornijas finanšu ministre atklāj Latviju

Kalifornijas finanšu ministre Fiona Ma ir izteikusi lielu sajūsmu par Latviju, tās viesmīlību un investīciju iespējām, kuras bija iespēja iepazīt viņas nesenajā vizītē valstī. Mazākais Baltijas valstu pārstāvis ir kļuvis par pievilcīgu galamērķi, kur uzņēmēji var attīstīt savu biznesu.

Latvijas pozitīvā pieredze

Ma, kuras vizīte notika jūlija beigās, atzīmēja, ka Latvija ir "ļoti droša, tīra un viesmīlīga valsts". Viņas vērtējums ir balstīts ne tikai uz infrastruktūru un dabas skaistumu, bet arī uz cilvēku laipnību. "Cilvēki ir ļoti atsaucīgi, un visi runā arī angliski," piebilda ministre, uzsverot, cik būtiski ir šie faktori, kad tiek izvēlēta vieta ieguldījumiem.

Biznesa tikšanās un uzņēmumu apmeklējums

Fiona Ma un viņas pavadītā uzņēmēju grupa tikās ar Latvijas valstsvīriem un uzņēmējiem, apspriežot sadarbības iespējas. Ministre apmeklēja vairākus uzņēmumus, lai izprastu vietējo tirgu un apzinātu potenciālās investīciju jomas. Šādas tikšanās ir svarīgas, lai attīstītu divpusējās attiecības starp Kaliforniju un Latvijas uzņēmumiem.

Viesmīlība un restorānu kultūra

Viens no ministrei mīļākajiem aspektiem Latvijā bija tās kulinārijas piedāvājums. Viņa ar sajūsmu minēja savu mīļāko restorānu, kas apliecina, ka Latvija spēj piedāvāt augstas kvalitātes ēdināšanas pieredzi, kas varētu piesaistīt vēl vairāk tūristu un investoru.

Nākotnes perspektīvas

Fiona Ma atzina, ka ir optimistiska par turpmākajām investīcijām Latvijā, un cer, ka viņas vizīte kalpos par plaukstošas sadarbības sākumu. Latvijas un Kalifornijas potenciāls ir liels, un finanšu ministre ir pārliecināta, ka šīs attiecības varētu attīstīties, sniedzot labumu abām pusēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas