• 2024. gada 19. augusts 19:15
  • TV3
  • 17

Katrs pret savu pretinieku – Latvijas MMA cīkstoņi Čižovs un Zaharovs piedalīsies vienā PFL šovā

Latvijas MMA cīkstoņu uzstāšanās PFL Eiropas turnīrā

Latvijas MMA cīkstoņi Matīss Zaharovs un Aleksandrs Čižovs ir gatavi doties uz skatuves, jo viņi piedalīsies pasaules prestižākajā MMA organizācijā – Professional Fighters League (PFL) Eiropas turnīrā. Šis notikums notiks 28. septembrī OVO Vemblija arēnā, Glāzgovā, kurā piedalīsies cīkstoņi no dažādām valstīm.

Zaharovs un Čižovs – divas dažādas cīņas kategorijas

Matīss Zaharovs sacentīsies vieglajā svara kategorijā, kur viņa prasmes un pieredze tiks pārbaudītas pret citiem talantīgiem cīkstoņiem. Savukārt Aleksandrs Čižovs izcīnīs titulu vidējā svarā, kur viņa spēks un izturība noteikti tiks izcelti. Abiem sportistiem būs jāpierāda savas spējas, lai gūtu panākumus starptautiskajā arēnā.

Latvijas MMA kopiena atbalsta cīkstoņus

Piedalīšanās PFL turnīrā ir nozīmīgs solis ne tikai Zaharovam un Čižovam, bet arī visai Latvijas MMA kopienai. Cīkstoņu veiksme apstiprina Latvijas MMA attīstību un popularizē šo sporta veidu valstī. Sportistu fani mīļi gaida viņu cīņas, cerot uz izciliem rezultātiem.

Sekosim cīkstoņu gaitām Glāzgovā

Kā viņi sagatavosies priekšā major epizodei? Arī to noskaidrosim. PFL turnīrs būs lieliska platforma, kur Zaharovs un Čižovs varēs parādīt savus talantus un iegūt starptautisku atpazīstamību. Fani aicināti sekot līdzi abiem sportistiem un atbalstīt viņus šajā svarīgajā turnīrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas